pokahontazz
pokahontazz
  24 Mai 2011 (pierwszy post)

Chyba cos niedawno takiego było, ale nie wiem jednej rzeczy, więc znów poruszam ten temat.
Znalazłam dzis ciekawa ofertę przedłużenia rzęs metoda 1:1 i juz się miałam decydować, gdyby nie ta informacja:

"Zabieg zagęszczania rzęs metodą 1:1 pomału staje się tak popularny jak manicure. I nic dziwnego. Jego efekty są naprawdę widoczne, pozwalają zaoszczędzić czas na codziennie wykonywanym makijażu, a w dodatku utrzymują się przez długi czas. Metoda 1:1 polega na doklejeniu do każdej naturalnej rzęsy dodatkowego, sztucznego włoska, który odpada wraz z rzęsą, gdy nadchodzi jej „kres”. Taka technika sprawia, że przedłużone rzęsy wyglądają jak prawdziwe."

I własnie... Miała któraś z was ten zabieg? Czy naturalne rzęsy rzeczywiście potem odpadaja? Te sztuczne sie trzymaja podobno ok miesiaca, a bardzo bym nie chciala po upływie tego czasu pozbyć się ok 70 swoich rzęs, bo zbyt wiele mi już nie pozostanie...

moonlight28
moonlight28
  24 Mai 2011

miałam kilkukrotnie robione tą metodą, i już przy uzupełnianiu jest coraz rzadziej i rzadziej, nie licz na to ze pozostaną wszystkie Twoje rzęsy

moonlight28
moonlight28
  24 Mai 2011

I jeszcze generalnie Ci odradzę bo sobie zwyczajnie spieprzysz swoje rzęsy, a potem jak z tych zrezygnujesz i zobaczysz co Ci zostało dopiero będzie ból ;)

Darunia511
Darunia511
  24 Mai 2011

Jeszcze nie spotkałam osoby która by nie narzekała na stan swoich rzęs po takich zabiegach.

madzia2143
madzia2143
  24 Mai 2011

nie miałam - ale dużo dziewczyn mówiło, że niestety przeraźliwie niszczy to rzęsy.

Jasmina
Jasmina
  24 Mai 2011

Dziewczyna mojego brata ma robione rzęsy tym sposobem i jest naprawdę zadowolona :)

BreakMyFall18
BreakMyFall18
  24 Mai 2011

ja też miałam robić te rzęsy ale parę osób odradziło, że naturalne własne rzęsy mocno się niszczą :-) a szkoda mi, nawet dzisiaj mi koleżanka powiedziała, że mam rzęsy jak laleczka :-)

pokahontazz
pokahontazz
  24 Mai 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: I jeszcze generalnie Ci odradzę bo sobie zwyczajnie spieprzysz swoje rzęsy, a potem jak z tych zrezygnujesz i zobaczysz co Ci zostało dopiero będzie ból

chyba mnie przekonalas... a powiedz mi jeszcze, zregenerowały Ci się już Twoje rzęsy? i po jakim czasie?

Jasmina
Jasmina: Dziewczyna mojego brata ma robione rzęsy tym sposobem i jest naprawdę zadowolona

póki ma to jest zadowolona...
Jasmina
Jasmina
  24 Mai 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: póki ma to jest zadowolona...

Już przeszło rok je robi ;)
moonlight28
moonlight28
  24 Mai 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a powiedz mi jeszcze, zregenerowały Ci się już Twoje rzęsy? i po jakim czasie?

hmmm mi przynajmniej rzęsy rosły bardzo powoli, nie wiem czy to tak wszystkim czy mi wyjątkowo mimo że przez 3 miesiące nacierałam je olejkiem rycynowym, gdybym chciała czekac na ich w miarę jako taką regenerację to ok roku sądzę
SoDope
SoDope
  24 Mai 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

miałam - NIE DZIEKUJE.

AKYSZ.

:and:
SoDope
SoDope
  24 Mai 2011

albo inaczej - nie nie, nie odradzam Ci tego zabiegu ale przed tym nim poznaj opinie osób które robiły u tej osoby/ w tym salonie taki zabieg.

pokahontazz
pokahontazz
  24 Mai 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: gdybym chciała czekac na ich w miarę jako taką regenerację to ok roku sądzę

:szok:

no to decyzja podjęta, bo ja mam swoje takie, że jak nie umaluję to jakbym wcale nie miała już teraz, a po tym mogę nie mieć wcale widzę...

Jasmina
Jasmina: Już przeszło rok je robi

przegłosowano Cię tak czy siak;)
moonlight28
moonlight28
  24 Mai 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: że jak nie umaluję to jakbym wcale nie miała już teraz

to daruj sobie całkiem w takim wypadku
na moim profilu na ostatnim zdjęciu mam swoje stare zwykłe rzęsy, nigdy nie były specjalnie długie czy co, takie przeciętne, teraz moge o takich nawet pomarzyć ;)
moonlight28
moonlight28
  24 Mai 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: swoje

moje
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.