MotylekRapi
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 13
MotylekRapi
  27 Mai 2011 (pierwszy post)

Hej :)
Jako,że w tym sezonie króluje barwny makijaż, a w szczególności oranżowy/pomarańczowy-jak zwał tak zwał-proponuję,żebyście wstawiały zdjęcia,nazwę i cenę produktu w tymże kolorze, a także innych jaskrawych kolorkach :) Jeśli macie dany produkt w swojej kosmetyczce dodajcie również opinie :) Dzięki! ;D

If you don't wanna be my best friend then why am i still in your bed?

agoosiaaa
agoosiaaa
  27 Mai 2011
MotylekRapi
MotylekRapi: zdjęcia,nazwę i cenę produktu w tymże kolorze, a także innych jaskrawych kolorkach :

barry m cienie do oczu:

wprawdzie jaskrawych nie mam, ale mam nr 24 i 31 - i sa bardzo fajne :tak:
jakos 5 funtow kosztuja.
Gejszalicious
Reputacja: -4 | BluzgometrTM: 29
Gejszalicious
  27 Mai 2011

w inglocie mają mnóstwo kolorowych cieni :)
jest jeden taki kanarkowy żółty, który strasznie mi się podoba :)))

Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
Babsy
Babsy
  27 Mai 2011

mam jakis pomaranczowy cien z bazarku i bodajze w palecie:)

PurePaprika
Reputacja: 6 | BluzgometrTM: 74
PurePaprika
  27 Mai 2011
Babsy
Babsy: mam jakis pomaranczowy cien z bazarku

też mam zółty i zielony jaskrawy ze sklepu 'wszystko po 5zł' ;D

Rude wredne!

KaroIa
KaroIa
  27 Mai 2011

mam dwie palety z gazet, z kolorowymi w tym i jaskrawymi kolorami, które są jak dla mnie bardzo dobre i dość długo się utrzymują na powiekach.

iffy
iffy
  27 Mai 2011
MotylekRapi
MotylekRapi: barwny makijaż

chyba nigdy się nie przekonam, czułabym się jak klaun. :ninja:
ImaDrug
ImaDrug
  27 Mai 2011

Podpinam się tutaj ; potrzebuję szafirowego cienia do powiek ; który najlepszy,żeby kolor był wyrazisty a nie taki tandetny niebieski?

PurePaprika
PurePaprika
  27 Mai 2011
iffy
iffy: chyba nigdy się nie przekonam, czułabym się jak klaun.

też tak myślałąm za pierwszym razem, zrobiłam sobie raz makijaż na impreze i na nastęną sobote zleciały się do mnie koleżanki i chciały taki sam :D

Rude wredne!

Jasmina
Jasmina
  27 Mai 2011

Okropne są te jaskrawe kolory na oczach :ble:

iffy
iffy
  27 Mai 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: też tak myślałąm za pierwszym razem, zrobiłam sobie raz makijaż na impreze i na nastęną sobote zleciały się do mnie koleżanki i chciały taki sam :D

nawet nie wiem czy bym umiała, mam dziwne oczy i prawie w ogóle nie używam cieni. :ninja:
NeverGoodEnough
NeverGoodEnough
  27 Mai 2011

rzygam już tymi neonami. Wchodzę do zary pomaranczowe marynarki, wchodzę do H&M pomarańczowe bluzki matko święta teraz 90% hot idiotek będzie chodzić tak ubrane i wystylizowane. Mam jedną koralową szminkę z Gosha numer chyba 158 Peony

PurePaprika
PurePaprika
  28 Mai 2011
iffy
iffy: nawet nie wiem czy bym umiała, mam dziwne oczy i prawie w ogóle nie używam cieni.

kwiestia umiejętności pomalowania się ;)

Rude wredne!

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.