agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  14 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: http://sklep.sizeer.com/buty-na-co-dzien-buty-lifestyle,typ,B,L,BL/nike-wmns-air-max-90-si,26476043.bhtml

jakie w ogole niskie ceny :szok: przywoza do Londynu? :swir:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  14 Septembrie 2011
massacre
massacre: matko, wez sie ogarnij i zostaw cos siana tacie swojemu by mogl gdzies jakies fajne panie na jakies randevouz pozabierac - nieladnie, zeby coreczka tak czyscila... i bardzo dobrze ze mam syna

Phi, jak on kupuje garnitury od Hugo Bossa to ja mam sobie Najków nie kupić ? O nie, nie, nie :D
pijana
pijana
  14 Septembrie 2011
massacre
massacre: jakie w ogole niskie ceny przywoza do Londynu?

To w Londynie droższe ? :woot: Niestety nie przywożą raczej xD
massacre
massacre
  14 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to ja mam sobie Najków nie kupić ?

nie podobaja mi sie te airmaxy w uj, ale wygladaja na wygodne - w ogole mmaryjki sie ostatnio pytalam jak one wygladaja, a patrze ostatnio jak zakladam jedne buty mlodemu a tam Nike Air Max :crylol: ja juz sie nie lapie co on ma :ninja: z pol roku temu mu kupilam wlasnie tylko dlatego ze wygladaja na wygodne...

nawet pstrykne im fote moim nowym iphonem i je wrzuce :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  14 Septembrie 2011
massacre
massacre: nie podobaja mi sie te airmaxy w uj, ale wygladaja na wygodne - w ogole mmaryjki sie ostatnio pytalam jak one wygladaja, a patrze ostatnio jak zakladam jedne buty mlodemu a tam Nike Air Max ja juz sie nie lapie co on ma z pol roku temu mu kupilam wlasnie tylko dlatego ze wygladaja na wygodne... nawet pstrykne im fote moim nowym iphonem i je wrzuce

Noo, są naprawdę wygodne, wizualnie też mi się podobają, choć wolę Dunk High :o) Ale takich już mam za dużo, trzeba było coś zmienić :lol2:
massacre
massacre
  14 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Noo, są naprawdę wygodne

watpie by byly wygodniejsze od shape ups :pavarotti:

moj kot sie wpieprzyl w kadr, bardzo chcial widocznie byc na fotce - spelnie wiec jego marzenie :lol:

i air maxy mojego syna o ktorych nie wiedzialam, ze to air maxy :crylol:
przynajmniej ma cos, co jest w Polsce modne :swir:

i tak je nosi tylko do dresow :ninja:

mmaryjka
mmaryjka
  14 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

haha, źle wybrałaś raczej. te maxy mają jakąś 'wadę wrodzoną'. rozwałka po paru użyciach.
massacre
massacre
  14 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: haha, źle wybrałaś raczej. te maxy mają jakąś 'wadę wrodzoną'. rozwałka po paru użyciach.

to one sie jeszcze czyms poza kolorem roznia? :-O

mmaryjka
mmaryjka
  14 Septembrie 2011
massacre
massacre: to one sie jeszcze czyms poza kolorem roznia?

modele się różnią podeszwą, miękkością i tak dalej, ale akurat te spośród wszystkich z tego modelu są po prostu ch'jowe. kupiłam je za 429zł, także na stronie trochę zaszaleli z ceną i oddałam je na gwarancji to nawet nie chcieli mi wymienić tylko od razu dostałam pieniądze
feuliette
feuliette
  14 Septembrie 2011
massacre
massacre: moj kot sie wpieprzyl w kadr

zajebista dupa:Szok:
mmaryjka
mmaryjka
  14 Septembrie 2011

też zachwycam się kocurem. mój biedak ma zapalenie dziąseł.

massacre
massacre
  15 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mój biedak ma zapalenie dziąseł.

a co mu sie stalo? :C
Konto usunięte
Konto usunięte: też zachwycam się kocurem.

moj leniwiec kochany :zakochany:

mmaryjka
mmaryjka
  15 Septembrie 2011
massacre
massacre: a co mu sie stalo?

kamień na zębach, a że jest chłopak wrażliwy to dostał zapalenia. już mu lepiej bo zjada wszystko, a wcześniej tylko pił mleko
pijana
pijana
  15 Septembrie 2011
massacre
massacre: watpie by byly wygodniejsze od shape ups

A wyobrażasz sobie wyjść w shape ups'ach na ulicę ? :crylol:
massacre
massacre: moj kot

Ale słodki :zakochany:
massacre
massacre: i air maxy mojego syna o ktorych nie wiedzialam, ze to air maxy przynajmniej ma cos, co jest w Polsce modne

Nie wiem czy są "modne", w sumie mnie to je/bie xd
Konto usunięte
Konto usunięte: haha, źle wybrałaś raczej. te maxy mają jakąś 'wadę wrodzoną'. rozwałka po paru użyciach.

Innych nie było, a więcej za takie buty nie dam, więc wzięłam te. Jeszcze żadne buty mi się nie rozpieprzyły w życiu, zobaczymy :)
pijana
pijana
  15 Septembrie 2011

Zresztą, znasz kogoś oprócz Ciebie komu się rozwaliły ?