agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
Babsy
Babsy
  4 Octombrie 2011
styka51
styka51: Ja też ochotę wcześniej miałam i też bałam się, że zajdę... W sumie nie wiem co bym wtedy zrobiła w takiej sytuacji. W końcu pogadaliśmy całkiem na poważnie i Maniek kupił te gumki, które go wcześniej nigdy nie zawiodły i jakoś poszło...Choć łatwo nie było ;p

gorzej sie balam drugiego razu niz pierwszego, w sumie juz nie pamietam dokladnie pierwszego razu, ale jakis fajerwerkow nie bylo;P dopiero potem sie zrobilo lepiej;)
Babsy
Babsy
  4 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jak możesz mu taka przyjemność odbierać?

staram sie z tym walczyc, no ale pomalu mi idzie;)

styka51
styka51: Najlepsze jest to, że nie chciałam żeby on mnie lizał.. ale jak już mnie namówił, to byłam ciągle za ;p

u mnie to wyszlo tak, ze polozyl mi reke na brzuchu, a mi sie chcialo lac i mruknelam jakos- on uznal to za przyzwolenie i za chwile bylam bez gaci;) ale potem docenilam ta forme pieszczot:D

styka51
styka51: A w sylwka 2009/2010 wypiłam trochę i wymyśliłam niecny plan :D Jak zaczęłam go rozbierać, to nawet nie pomyślał co będę zaraz robić. A na drugi dzień się mnie wypytywał czy nie żałuję, czy na pewno chcialam to zrobić i w ogóle...W sumie pamiętam wszystko z pierwszego loda

tez pierwszego lodzika nie pamietam;/ choc moze i pamietam, ale nie wiem, czy to nie byl ktorys kolejny... raz mi wszystko polecialo gdzies w zatoki, czy cos, i jeszcze nastepnego dnia czulam ta sperme gdzies tam:ninja:
Babsy
Babsy
  4 Octombrie 2011

jakie "też", bez "też".

styka51
styka51
  4 Octombrie 2011
Babsy
Babsy: a mi sie chcialo lac

Jejuuu... jak ja tego nie lubię... Zabawiamy się, jest gorąco a ja muszę na kibel iść :ninja:
styka51
styka51
  4 Octombrie 2011
Babsy
Babsy: raz mi wszystko polecialo gdzies w zatoki, czy cos, i jeszcze nastepnego dnia czulam ta sperme gdzies tam

O kurde... w sumie współczuję trochę.
mirra20
mirra20
  4 Octombrie 2011
Babsy
Babsy: staram sie z tym walczyc, no ale pomalu mi idzie;)

walcz bo większość facetów to uwielbia
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  4 Octombrie 2011
massacre
massacre: P.S. PRINZ NAS PODGLADA JAK SOBIE PLOTKUJEMY!!!!!!!!!!!

teraz to ja obiad gotuje :rotfl:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  4 Octombrie 2011
styka51
styka51: W sumie pamiętam wszystko z pierwszego loda

a ja nie :woot:

a pierwszego razu sie nie balam, wszystko bylo zaplanowane i tak sie tez stalo.
nie wiem, brak strachu... moze ja po prostu stworzona jestem do dobrego seksu :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  4 Octombrie 2011
massacre
massacre: a pierwszego razu sie nie balam,

też się nie bałam ale u mnie był totalny spontan
massacre
massacre
  4 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: u mnie był totalny spontan

tak patrzac z perspektywy czasu, tez wolalam zeby to byl spontan... jednak mam cos w sobie z romantyka ;) no ale pozniej mialam wiecej spontanow, wiec nie jest zle... choc ten pierwszy raz ponoc najwazniejszy :woot:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  4 Octombrie 2011
massacre
massacre: tak patrzac z perspektywy czasu, tez wolalam zeby to byl spontan... jednak mam cos w sobie z romantyka ;) no ale pozniej mialam wiecej spontanow, wiec nie jest zle... choc ten pierwszy raz ponoc najwazniejszy

a tam ja tak nie uważam, każdy jest fajny, żebyśmy tylko zaspokojone były
massacre
massacre
  4 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: żebyśmy tylko zaspokojone były

otoz to :D

mirra20
mirra20
  4 Octombrie 2011
massacre
massacre: otoz to :D

no a ja własnie teraz nie jestem:C
styka51
styka51
  4 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: walcz bo większość facetów to uwielbia

podbijam ;)