agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
Gad
Gad
Gad
  20 Iunie 2012
mmaryja
mmaryja
  20 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

Kiniowska
Kiniowska:

pokażcie! bo ja nie mam zbyt wielu, a mój partner cały czas twierdzi, że jestem nienormalna z tymi lakierami:and:
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 486
Kiniowska
  20 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: pokażcie! bo ja nie mam zbyt wielu, a mój partner cały czas twierdzi, że jestem nienormalna z tymi lakierami

To najnowsze nabytki. :D A mam jeszcze:

Plus jeszcze od groma innych, różnych firm i kolorów. :) Nie kupuję droższych niż 10zł - jakbym słyszała westchnienie ulgi mojego portfela. :lol2: Nadal ich nie policzyłam - może z tego względu, że część mam w domu, a część na stancji na studiach, ale mogę się założyć, że ich liczba spokojnie przekracza 20. :D Niedługo wracam do domu, więc podejmę się tego szokującego zadania i je zliczę. A lakiery MySecret to moja nowa miłość. :zakochany: :mrgreen: Pierwszy od góry mam na paznokciach już 4. dzień i NIC się z nim nie dzieje - a wykonuję wszystkie domowe obowiązki. Do tego wystarcza jedna grubsza warstwa albo dwie cieńsze... ach! :D Kończę wywód, bo zarobię bana za nabijanie nie na temat. :P :bye:
pijana
pijana
  21 Iunie 2012

Odżywkę i maskę do włosów Alterra, z granatem.

agoosiaaa
agoosiaaa
  21 Iunie 2012

mlodemu, z river island:

i (tez ri)

+ sobie bluzke z ri, ale nie moge znalezc zdjecia na necie.

mirra20
mirra20
  21 Iunie 2012

szampon, odżywkę do włosów i olejek altera, odżywkę eveline, masło do ciała bielenda

Babsy
Babsy
  21 Iunie 2012

body i czapeczke dla juniora.

Babsy
Babsy
  22 Iunie 2012

koszule nocna, tunike.

pijana
pijana
  22 Iunie 2012

Maskarę Maybelline Illegal Length. Tym sposobem mam 8-9 aktualnie używanych maskar i 3 w zapasie :crylol:

pijana
pijana
  22 Iunie 2012

A tak w ogóle przyszły mi wyżej wymienione kosmetyki, puder Sally Hansen teoretycznie "no color" robi mi żółtą gębę, jeszcze taki ziemisty żółty :-/ Ale porażka...

Felka
Felka
  22 Iunie 2012

@Kiniowska
odcień mint faktycznie jak na zdj wpada w błękit ?

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 486
Kiniowska
  22 Iunie 2012
Felka
Felka: odcień mint faktycznie jak na zdj wpada w błękit ?

Tak. :) W rzeczywistości jest bardziej blady. W buteleczce ma mikrobrokat, którego po pomalowaniu paznokci w ogóle nie widać.
pijana
pijana
  22 Iunie 2012

Ogromną błękitną szatę (xD) z Vero Mody, zawiązałam jej z przodu supeł i wyszła świetna bluzka.

pijana
pijana
  22 Iunie 2012

Wyjdę na drugą "Jaśminę", 3 razy wyszłam z domu i 3 razy coś kupiłam, ale nowiutkie, pomarańczowe Vansy Slip On za 80 zł (!) w TK Maxxie zawołały do mnie "mamo" :( xD