agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
mirra20
mirra20
  10 Octombrie 2012

zieloną parkę

pijana
pijana
  10 Octombrie 2012

Nie kupiłam, ale wygrałam, nie wiem czy się liczy xD
http://answear.com/69967-roxy-spodnie-amber-flat.html

Mam nadzieję, że będą pasować, ale jeśli nie to może uda się zrobić wymianę :ninja:

w00tjump
w00tjump
  10 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: http://answear.com/69967-roxy-spodnie-amber-flat.html

ukladaja sie w kroku, jakby mialy miejsce na ptaszka:lol:
pijana
pijana
  11 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ukladaja sie w kroku, jakby mialy miejsce na ptaszka

Na szczęście u mnie nie :rotfl: Właśnie przyszły :w00t: (Co za kurier ! :zakochany: A ja jak zwykle out of bed, rozczochrana i w prędko nałożonym szlafroku :and: :rotfl:)
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  11 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam nadzieję, że będą pasować, ale jeśli nie to może uda się zrobić wymianę

mam pare ciuszkow z Roxy, wszystkie fajnie leza na kraglosciach :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  11 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie kupiłam, ale wygrałam, nie wiem czy się liczy xD

Liczy sie, nowy nabytek to nowy nabytek :D
Konto usunięte
Konto usunięte: (Co za kurier ! A ja jak zwykle out of bed, rozczochrana i w prędko nałożonym szlafroku )

w ogole ktos otwiera kurierowi drzwi w innych stylizacjach? :mrgreen:

tez nakupilam tone rzeczy, jak bede miala wene pozniej to wrzuce, jak nie to nie :P
massacre
massacre
  11 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: w ogole ktos otwiera kurierowi drzwi w innych stylizacjach?

ja, w przezroczystym szlafroczku :rotfl:
zartuje, zeby nie bylo xD

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  11 Octombrie 2012
massacre
massacre: ja, w przezroczystym szlafroczku zartuje, zeby nie bylo xD

:crylol: ale tez rozczochrana :rotfl:
massacre
massacre
  11 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: massacre: ja, w przezroczystym szlafroczku zartuje, zeby nie bylo xD ale tez rozczochrana

nie no, przewaznie jestem juz zrobiona przed praca xD no chyba, ze przychodzi bardzo wczesnie, to wtedy jestem w polowie... np. mam pomalowane jedno oko :rotfl:

agoosiaaa
agoosiaaa
  11 Octombrie 2012
massacre
massacre: nie no, przewaznie jestem juz zrobiona przed praca xD no chyba, ze przychodzi bardzo wczesnie, to wtedy jestem w polowie... np. mam pomalowane jedno oko

:rotfl: jak terminator
massacre
massacre
  11 Octombrie 2012

Ty dalas zdjecie przed nalozeniem podkladu :rotfl:

agoosiaaa
agoosiaaa
  11 Octombrie 2012
massacre
massacre: Ty dalas zdjecie przed nalozeniem podkladu

:crylol:
nie znalazlam talkiego z amym okiem :and:
massacre
massacre
  11 Octombrie 2012

pisalam wczesniej, ale foty nie wstawialam:
Jimmy Choo perfumy dla mnie byly w giftsecie z balsamem do ciala i Prada Luna Rossa dla mojego faceta

misia20002
misia20002
  11 Octombrie 2012
a ja kupiłam ostatnio botki fakt przez internet ale za to tanio a w ccc takie same za 119 ;) także polecam dziewczynki http://allegro.pl/sklep/25817049_roxaana
massacre
massacre
  11 Octombrie 2012

sorry, ale buty botki za 40zl - nie ma bata by byly dobrej jakosci