Proszę o Wasza pomoc i poradę.
Co sadzicie o tym stroju kapielowym ? .
Jestem mloda osoba, bedzie dla mnie fajny ? .
http://allegro.pl/tankini-stroj-kostium-kapielowy-52-xxxxxxl-szorty-i1673370956.html .
Jestem dosc blada, a 23 lipca wyjezdzam. Pewnie solarka mnie juz nie zlapie.
Polecacie jakis balsam brazujacy ktory nie zostawia smug i ladnie pokrywa wszystko >?
Tankini strona 2 z 5
a musisz na allegro?
ja chociaż nie powinnam narzekać na swoją figurę krępuję się chodzić w dwuczęściowym stroju i zazwyczaj na dół zakładam spodenki albo chustą przewiązuje :-)
i wtedy tylko górę kolorystycznie dopasowuję
ja bym ubrała normalny, jednoczęściowy strój, w tym stylu np. http://allegro.pl/1001-jednoczesciowy-stroj-kapielowy-xl-xxxl-xxl-i1710877928.html i bym się nie przejmowała.
Przeszukałam allegro :(
Jak mowicie, ze babciny to juz mi sie odechciewa jechac

Rozmiar 46 to w uk 18

ten rozmiar dostaniesz w wiekszosci sklepow w "normalnych" dzialach, a nawet jesli idziesz do dzialu "plus size" to rozmiar 18 czy 16 jest chyba najmniejszy - wiec wg mnie miescisz sie w normach europejskich i nie ma co sie zakrywac babcinymi strojami - jesli ci sie podoba okej - ale jesli sie pytasz o nasze zdanie, to moje jest takie, jak pisalam we wczesniejszym temacie.
Moj stroj Panache wystepuje w bardzo szerokim wachlarzu rozmiarowym, bodajze od rozmiaru 6 do rozmiaru 22

jak juz koniecznie chcesz zakrywac brzuch, to masz wersje zakrywajaca - lezac mozesz podwinac i opalic brzuszek - opalony brzuszek wydaje sie byc mniejszy, apetyczniejszy :)

wiem ze seria z Next by Geri (ta ze Spice Girls) jest przeznaczona dla kobiet o wszystkich ksztaltach i tez wystepuje w szerokiej gamie rozmiarowej

stroj pod tytulem poka cyce zakryj brzuch

jakies kimonko czy kaftan (ja mam ten w panterke) - spacerujesz po plazy, mozesz miec to na sobie:

albo "pull up dress" ktora bez problemu wsuwasz badz sciagasz (stad jej nazwa)

ta koszula to juz nie sadze by byla wygodna na plazy, ale ladna jest

poza tym H&M tez bankowo robi plus size, do tego mozesz dobierac rozne rozmiary stanikow czy majteczek
masz cover ups

Jeszcze raz przypomne, lezec na plazy mozesz spokojnie w stroju dwuczesciowym, odkrytym, rozwiazanym - nie wydaje mi sie by ludzie mieli sie zebrac akurat nad toba i patrzec jak piedolnieci ;)
JESTEM PRZECIWNA CIEMNYM GRANATOM U LASEK PONIZEJ 30-TEGO ROKU ZYCIA

akceptowalne sa tylko marynarskie paseczki

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
fajny

wlasnie ! w Tesco sa duze lumpy ! i ladne z serii F&F i niedrogie !
Ha! Jestem genialna

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Masz TESCO w swoim mieście ?
tak jak jedna dziewczyna wspomina tam są bardzo fajne stroje kapielowe i to już zauważyłam w tamtym roku.
TESCO TESCO TESCO !
tesco
tesco - nr piec - poka cyce, odwroc uwage od brzuszka - ten kroj to moj faworyt dla ciebie
tesco
tesco
tesco
18 to moj rozmiar ubran. Stroje kapielowe zawsze kupowalam wiecej. Teraz jak patrzylam na allegro, i patrzylam na swoje rozmiary w cm, to tak 50 -52 rozmiar :( .
Dwuczesciowego NA PEWNO nie zalozze ! Powod ? Obwisly brzuch i pelno rozstepow czerwonych na brzuchu , boczkach , etc.