Siema
Ponoc kazda z nas ma "swoja" nazwe dla wlasnej waginy. Poza tym, ponoc poza woskowaniem raz w miesiacu (tak wiem, w Polsce sie jezdzi maszynka) 62% kobiet spedza wiecej czasu na dbaniu o twarz niz o wlasna cipeczke.
No okej, wiadomo, wiecej ludzi widzi wasze twarze (przynajmniej ja wierze, ze tak jest ) ale ponoc czestsza uwaga skupiona na naszym kochanym "dole"sprawilaby, ze poczulybysmy sie pewniejsze siebie i atrakcyjniejsze.
Statystyki:
1. 92% z nas ma nazwe dla swojej waginy
2. 63% z nas uzywa jedynie mydla lub zwyklego plynu pod prysznic do higieny intymnej
3. Ponoc kazda z nas spedza przecietnie JEDYNIE 5 min dziennie na pielegnacje swojej cipeczki
4. Tylko 10% z nas mialo w calosci wydepilowana woskiem
5. 43% czuloby sie mniej komfortowo wychodzac z domu bez umytej buzi czy wlosow niz bez umytej waginki
6. 65% z nas spedza wiecej czasu na myciu i pielegnacji naszych wlosow (na glowie) niz pozostalych czesci ciala.
Pytania:
1. Jak nazywacie swoja vagine?
2. Co uzywacie do jej higieny i jak czesto?
3. W jaki sposob je depilujecie - brazilian, hollywood, zostawiacie naturalny busz...? I jaka metoda?
4. Uwazacie ze zaniedbujecie swoja wagine w porownaniu do pielegnacji innych czesci ciala?
5. Jak sie odnosicie do wyzej wymienionych statystyk? Utozsamiacie sie z wiekszoscia? Tak? Nie?
Pozdro
Wadżajna strona 2 z 5
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
1. Hm..... Cipucha :D
2. Jakiś płyn do higieny intymnej mam i chusteczki też do higieny... No codziennie rano i wieczorem się myję, a chusteczki w międzyczasie.
3. Depilacja holiłudzka - inaczej czuje się dziwnie

4. Myślę, ze nie. Dbam o każdą część ciała tak samo.
5. Nie wiem jak się odnieść do tego. Kiedyś używałąm tylko mydła, nie odważę się drugi raz woskiem, nazywam ją po swojemu...
nie no, na grouponach da sie za kilka stow ustrzelic serie np 3 zabiegow, a 3-5 sa niezbedne, wiec da sie przezyc, jak juz sie uzbiera kase

chyba nie implanty, z twoim cycem

u kosmetyczki to glupio zwiac ze stolu, co innego jak robic samemu

moja jest no name

Lactacyd emulsja do higieny intymnej i chusteczki. Jeśli chodzi o emulsję to 2 razy dziennie, chusteczki po każdej wizycie na tronie

Zawsze na gładko. Nigdy nie byłam na woskowaniu pipki u kosmetyczki, więc tylko golarki i żele, ale niedługo to się zmieni bo mam dwa gupony na depilację
Myślę, że dbam o nią bardzo dobrze.
jesli chodzi o numer 6 to u mnie na odwrot jest
no, uzywam i chusteczek i plynu i nawet mam dezodorant do cipki

1. nie nazywam

2. femfresh plynu - codziennie. do tego chusteczki z tej semej serii. uzywalam tez freshnelle z always ale nie wiem gdzie kup[ic :bezradny:
tych:

3. gole badz hardkor depilatorem, ale wole golic :D
4. nie wydaje mi sie :D
1. nie ma imienia

2. płyn do higieny intymnej, czasem husteczki, jak nie ma nic pod ręką to sama woda, ok. 3 razy dziennie
3. od jakiegoś czasu tylko maszynka, nie rwę bo zdecydowałam się na laser
4. bo ja wiem

ok
1. cipeczka

2. rano i wieczorem prysznic/ kapiel - zwykly shower zel tkj do reszty ciala

3. goracy wosk - calosc
4. byc moze, ale grzyba nie mam i nigdy nie mialam

5. Utozsamiam sie z wiekszoscia, stad ten temat - ilekroc mysle o jakims plynie do higieny intymnej to sobie mysle, kuwa kolejne 5 min extra stracone pod prysznicem

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
chyba tak, z moim wiekiem

nie bede czekac, az mi zwisna - zabezpieczyc sie trzeba :D
nie potrzebuje, mi tam nie smierdzi

to juz jest hardkor nad hardkory !

KUWA SLYCHAC ZE ZBLIZA SIE WIECZOR, JUZ ZNOWU ZACZYNAJA HELIKOPTERY NAD MIASTEM, POLICJA, KARETKI NA SYRENACH

niech ich w koncu wszystkich zamkna, powynosili przedwczoraj najlepsze 3d tv z Currysa