ile miesiecznie wydajecie na ciuchy plus kosmetyki?kupujecie za wlasna pieniadze czy ciagniecie od chlopaka badz rodzicow?ile kosztowala najdrozsza rzecz ktora kupilas i co to bylo?
lista tematów
Pytanie z ciekawosci strona 2 z 5
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Zalezy - jezeli na te co bym naprawde potrzebowala to wystarczyloby mi 200-300 zl, a ze wydaje sobie np. na 4 pary butów w jednym tygodniu to gdzies hmm.. z 800 zl przepuszczam w miesiacu, wiecej na ciuchy.
za własne.
hmm.. z butów to chyba moje najeczki za 410 zł

Też nie znam, ale stety niestety ma.
Gdzie Ty tu widzisz "pojazd" ?

Mam lekkie przewrażliwienie na punkcie poprawnej pisowni, zwłaszcza drażni mnie, kiedy widzę tak rażące błędy u osoby, która ma się za "najmądrzejszą na świecie"
a propo, muszę wychodzić, więc sija lejter
Nie wiem, nie liczę, ale myślę,że tak "w normie"

W wakacje pracuję, wtedy za swoje, w roku akademickim od rodziców niestety,czasem od narzeczonego bo mieszkamy razem więc mamy wspólny budżet :)

!!!
Konto usunięte: Nie przypominam sobie bym czyjkolwiek błąd poprawiła, nie trzepię bezmyślnie pościkami.
Nie o poprawianie błędów mi chodzi, zauważyłam natomiast, że jesteś niezwykle "kąśliwa" i "ironiczna" względem innych, więc jak masz zamiar kogoś pouczać to najpierw zabierz się za siebie. : ))
Tak, siedzę u ciebie w wannie.
Tak się składa, że na Hyde kilka(naście) razy, jakiś czas temu, miałam okazję czytać twoje yntelygentne wypociny skierowane m.in. do mnie, co jak co, ale czyjaś głupota jest tym, co zapada mi w pamięć najbardziej, więc się sobie nie dziwię że tak mi to utkwiło w główce.
Koniec konwersacji, chciałam tylko zwrócić uwagę na ten rażący błąd w pisowni.
ta, przylecialem samolotem, wroce autokarem. juz sie sram na te 18 godzin jazdy

za duzo kupilem, lumpow, kosmetykow, butow, lapka. wczoraj jeszcze babce kupilem bailey's (lubisZ?), bo za 9,99€ bylo. ale ja jestem wielkopolska menda, sam mam nadzieje ze sie napije, bo lubie

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.