POCALUJ
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
POCALUJ
  22 August 2011 (pierwszy post)
Maybelline Volum Express Colossal Cat Eyes
Nowa maskara Colossal Cat Eyes zapewnia niespotykaną dotąd objętość rzęs. Innowacyjna Szczoteczka z pazurem oraz kolagenowa formuła sprawiają, że rzęsy są nawet o 8-10 razy grubsze. Wystarczy chwila, by rzęsy w zewnętrznym kąciku były wydłużone i wywinięte, zapewniając nam prawdziwie kocie spojrzenie. Szczoteczka tuszu została specjalnie zaprojektowana tak, aby jak najlepiej dopasowywać się do kształtu rzęs i nadawać im maksymalne wydłużenie oraz objętość.

używał ktos tej maskary?
zastanawiam sie nad kupnem, ale nie wiem czy warto inwestowac kase ;)
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  22 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No zauważyłam, że rzeczywiście dużo osób go zachwala :)

Mnie bardzo pasuje :-) ale ja tez ogolnie mam bezproblemowe rzesy...
pijana
pijana
  22 August 2011

Jak dla mnie Colossal robi wszystko - wydłuża, podkręca, pogrubia, rozdziela, naprawdę jest wg mnie dobry, ale wiadomo, że każdy ma inne rzęsy i różne są oczekiwania :)

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  22 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: O, dobrze, że tu jesteś - powiedz mi czy Diorshow Extase wydłuża dobrze, czy bardziej skupia się na pogrubianiu ?

wiem ze to nie do mnie ale sie wtrace bo lubie:rotfl:
ja mam geste rzesy wiec mi wydluza, ale ladnie nie skleja, masz tu foty lasek, u ktorych widzialam Diora - wydaje mi sie wiec ze wydluza bardziej niz pogrubia

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  22 August 2011
massacre
massacre: ja mam geste rzesy wiec mi wydluza, ale ladnie nie skleja, masz tu foty lasek, u ktorych widzialam Diora - wydaje mi sie wiec ze wydluza bardziej niz pogrubia

Tylko, że na pierwszej focie jest Diorshow BlackOut :ziober2:
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  22 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak dla mnie Colossal robi wszystko - wydłuża, podkręca, pogrubia, rozdziela, naprawdę jest wg mnie dobry, ale wiadomo, że każdy ma inne rzęsy i różne są oczekiwania :)

O to piona ;d bo u mnie też doskonale sobie radzi, efekty są naprawde fajne. A powiedz mi kochana, Tobie tez lepiej służy 'stary' i końcówka niż nowy? Bo mnie najlepiej maluje się już końcówką :ninja:
Paulinessa
Paulinessa
  22 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Mnie bardzo pasuje :-) ale ja tez ogolnie mam bezproblemowe rzesy...

To, że mi ten tusz nie pasuje, nie musi oznaczać, że mam "problemowe" rzęsy :)

Konto usunięte
Konto usunięte: a również jestem na ni co do tego tuszu.Badziew straszny :(

:ziober2: piątka!
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  22 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: To, że mi ten tusz nie pasuje, nie musi oznaczać, że mam "problemowe" rzęsy :)

tak zgadza się, ale ogolnie mialam na mysli to ze na moje rzesy wiekszosc tuszy działa cuda, bo mam długie gęste i naturalnie podkręcone więc tak naprawe wystarczy dobrze wytuszowac
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  22 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Tylko, że na pierwszej focie jest Diorshow BlackOut

nie rozrozniam :ssh: ja mialam takiego zlotego :and:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  22 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: O to piona ;d bo u mnie też doskonale sobie radzi, efekty są naprawde fajne. A powiedz mi kochana, Tobie tez lepiej służy 'stary' i końcówka niż nowy? Bo mnie najlepiej maluje się już końcówką

Kurde, w sumie nie zwróciłam na to uwagi mimo, że zużyłam 3 opakowania :crylol: Ale przy jednym tuszu którego używam zauważyłam właśnie taką tendencję, lepiej mi się maluje jak już trochę zgęstnieje :tak: Jak kiedyś jeszcze kupię Colossala to zwrócę uwagę, chociaż pewnie jeśli będę kupować (albo kupywać :rotfl:) to właśnie ten Cat Eyes, albo nie Colossal tylko One-by-One, ten czerwony :-)
pijana
pijana
  22 August 2011
massacre
massacre: nie rozrozniam ja mialam takiego zlotego

No to miałaś ten o który pytam, czyli Extase

Ja aktualnie mam Iconic, ale na wakacjach na bezcłówce chcę kupić jakiś inny i zastanawiam się nad Extase. Ale zastanawiam się też nad Chanel Inimitable, najlepiej oceniany tusz na Wizażu.
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  22 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Kurde, w sumie nie zwróciłam na to uwagi mimo, że zużyłam 3 opakowania Ale przy jednym tuszu którego używam zauważyłam właśnie taką tendencję, lepiej mi się maluje jak już trochę zgęstnieje Jak kiedyś jeszcze kupię Colossala to zwrócę uwagę, chociaż pewnie jeśli będę kupować (albo kupywać ) to właśnie ten Cat Eyes, albo nie Colossal tylko One-by-One, ten czerwony :-)

No to daj znac, u mnie z kazdym opakowaniem jest lepszy jak zgestnieje :-) ja już NAKUPYWAŁAM chyba grubo ponad 20 opakowan, uzywam go jeden za drugim tak mi pasuje. I kupuje zazwyczaj jak jest w promocji po 22 zl :crylol:
pijana
pijana
  22 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja już NAKUPYWAŁAM chyba grubo ponad 20 opakowan

:O Łooo kurde, szok :D A gdzie kupujesz (kupywujesz ? :rotfl:), Rossmann ? :D

W ogóle jaka szczoteczka w Diorshow 360 :wtf:

Muszę rozkminić o co w niej chodzi :ziober2:
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  22 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: :O Łooo kurde, szok :D A gdzie kupujesz (kupywujesz ? ), Rossmann ? :D

Ja już go ok 2 lata kupuje wiec wiesz :-) no kupuje (kupywuje) w Rossmanie albo w Naturze bo tam najczesciej sa przecenione chyba z 33 (?) na 22 :-)
Kasiulka05
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
Kasiulka05
  22 August 2011
POCALUJ
POCALUJ: używał ktos tej maskary?

używałam zwykłej wersji tego tuszu i jak dla mnie nic ciekawego, szkoda pieniędzy.
.
.jedyne co możesz zrobić teraz to jarać się moją zajebistością.
.
pijana
pijana
  22 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Muszę rozkminić o co w niej chodzi

Aha, jest na baterię i się kręci. To chyba nie dla mnie.
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja już go ok 2 lata kupuje wiec wiesz :-) no kupuje (kupywuje) w Rossmanie albo w Naturze bo tam najczesciej sa przecenione chyba z 33 (?) na 22 :-)

W sumie jakbym używała tylko jego to też bym miała więcej opakowań, no ale zdradzam go często :D W ogóle tusze Maybelline bardzo podrożały, kiedyś normalna cena to było chyba koło 25 zł...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.