Cześć.
Czy dostanę jakieś tabletki bez recepty, które spowodują, że zachce mi się spać i zasnę? Ostatnio mam dużo nerwów, stresów itp czesto w nocy nie moge zasnac mimo zmęczenia, zalezy mi na tym aby chociaż za tydzień w piątek sie wyspać a musze wstać już o 6 w sobote, chce byc w miare kontaktowa i przytomna, a obecnie nieraz zasypiam o 1 lub 2 z nerwów. Tabletki ziołowe nie działają oczywiscie, zalezy mi na efekcie, że po zażyciu zachce mi się spać i zasne.
Podobno po Aviomarinie chce sie spac? Ale to jest na chorobe lokomocyjną.
Pozdrawiam.
lista tematów
Leki nasenne? strona 2 z 3
Konto usunięte: Czy dostanę jakieś tabletki bez recepty, które spowodują, że zachce mi się spać i zasnę? Ostatnio mam dużo nerwów, stresów itp czesto w nocy nie moge zasnac mimo zmęczenia, zalezy mi na tym aby chociaż za tydzień w piątek sie wyspać a musze wstać już o 6 w sobote, chce byc w miare kontaktowa i przytomna, a obecnie nieraz zasypiam o 1 lub 2 z nerwów. Tabletki ziołowe nie działają oczywiscie, zalezy mi na efekcie, że po zażyciu zachce mi się spać i zasne.
Podobno po Aviomarinie chce sie spac? Ale to jest na chorobe lokomocyjną.
Jak leki nasenne na Ciebie nie działają, to musisz iśc do lekarza, najlepiej psychiatry, niżej masz podobny temat. Aviomarin niektórych usypia, wręcz otumania (np mnie), ale jak musisz byc aktywna drugiego dnia to bym nie ryzykowała, może ewentualnie połowę tabletki.
Z lekarzem rodzinnym to bym się powstrzymała.. Od takich leków są psychiatrzy, rodzinny moze Ci wręcz zaszkodzić.
Konto usunięte: Jak leki nasenne na Ciebie nie działają, to musisz iśc do lekarza, najlepiej psychiatry, niżej masz podobny temat. Aviomarin niektórych usypia, wręcz otumania (np mnie), ale jak musisz byc aktywna drugiego dnia to bym nie ryzykowała, może ewentualnie połowę tabletki.
Z lekarzem rodzinnym to bym się powstrzymała.. Od takich leków są psychiatrzy, rodzinny moze Ci wręcz zaszkodzić.
Skad mam wiedziec czy dzialaja jak nie brałam, brałam leki ułatwiajace zasypianie - ziołowe, to są suplementy i nie pomagają jak sie ma tyle nerwów

Konto usunięte: Skad mam wiedziec czy dzialaja jak nie brałam, brałam leki ułatwiajace zasypianie - ziołowe, to są suplementy i nie pomagają jak sie ma tyle nerwów do psychiatry trzeba miec skierowanie
Zapomniałam do nasennych dodać ziołowe. ;) Nie wiem gdzie mieszkasz, w Polsce skierowania do psychiatry nie potrzeba. Jezeli zamierzasz wziąć Aviomarin, to nie polecam testować dzień przed ślubem, no i alkohol możesz sobie z głowy wybić biorąc leki uspokajające.