Siema,
Zakladam temacik do nabijania
Nie wrzucam tego do tematu o wlosach i fryzurach, bo mimo ze o wlosach, bedzie bardziej o ocenie fryzur gwiazd i naszych
Oto kilka porazkowych fryzur u celebrytek:
Katie Holmes
Kate Perry
Scarlett Johansson
Halle Berry
Angelina Jolie
Danni Minogue
Paris Hilton
Gwen Stefanie
Kylie Minogue
Madonna
Sharon Osbourne
Niektore z tych fryzur sa z prehistorycznych czasow, byc moze moda byla taka a nie inna... Jednak na przykladzie Sharon Osbourne widac, jak mozna dzieki wlosom (miedzy innymi) sie odmlodzic i wygladac COOL a nie jak babcia emerytka z pensjonatu w gorach
Z kolei Paris Hilton poza tym ze wygladala mega kiczowato, to te wlosy i ich kolor byly calkiem w kit :)
Pytania do Was moje dzieci kochane:
1. Ktora z powyzszych fryzur jest najbardziej obciachowa?
2. Ktora z powyzszych gwiazd wyglada najkorzystniej w obecnej fryzurze?
Mozecie podac tez swoje wlasne typy - mile widziane :D
3. Jaka najbardziej obciachowa fryzure/ kolor/ cokolwiek innego dziwnego na glowie Wy mieliscie/ mialyscie? - nie musicie wrzucac zdjec, ale jezeli one najlepiej zobrazuja Wasza najwieksza fryzjerska porazke - prosze bardzo Ja zazwyczaj sobie w takich momentach zdjec nie robilam
4. Fryzura + kolor Waszych marzen? Mozecie podawac foty jakie wlosy chcialybyscie miec. Niech poniesie Was wyobraznia i odstawcie to, ze "a nigdy nie bede miala takich gestych wlosow", "nigdy nie bede miala takich dlugich wlosow" itp. itd.
P.S. Na zdjeciach zwroccie uwage tez na regulacje brwi - jak ksztalt potrafi zmienic wyraz twarzy z klaunowatego na bardziej wyrafinowany
Pozdrawiam wszystkie piekne dziewczyny.
Temat dedykuje agoosi - wlascicielce najpiekniejszych wlosow na forum - nie musicie sie ze mna zgadzac, i tak wiem najlepiej
Ten FP czy mod co zamknie ten temat sugerujac ze powinien byc w temacie o wlosach jest burakiem
lista tematów
POPLOTKUJMY O WASZYCH PORAZKACH FRYZUROWYCH strona 2 z 3
rozne mialem dziwne fryzury...kurevwski blond a la aguilera, czarne tez byly...
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Do Styka - tutaj na przyklad, malo widac, ale zrob sobie zooma
wyobraz sobie, ze to nie sa moje wlosy
Laska z St Lucia (Karaiby) mi robila - cudowna jest - mialam dluuugie i geste
tu juz po przejsciach i wielu myciach - ale tez nie moje
Konto usunięte: 1. Ktora z powyzszych fryzur jest najbardziej obciachowa?
3. Jaka najbardziej obciachowa fryzure/ kolor/ cokolwiek innego dziwnego na glowie Wy mieliscie/ mialyscie? - nie musicie wrzucac zdjec, ale jezeli one najlepiej zobrazuja Wasza najwieksza fryzjerska porazke - prosze bardzo Ja zazwyczaj sobie w takich momentach zdjec nie robilam
4. Fryzura + kolor Waszych marzen? Mozecie podawac foty jakie wlosy chcialybyscie miec. Niech poniesie Was wyobraznia i odstawcie to, ze "a nigdy nie bede miala takich gestych wlosow", "nigdy nie bede miala takich dlugich wlosow" itp. itd.
1. halle,Danni, Gwen
2. Angelina, paris, Gwen
3. w gimnazjum dwa razy obcielam sie sama;) raz na krzywego pazia, drugi raz- ala "garnek"

4.

kiedyś fryzjerka ścieła mi włosy i wyglądałam jakbym miała garnek na głowie.. tragedia, ale byłam wtedy w 3 podstawówce więc olać to nie mam wymarzonej fryzury, chcę mieć po prostu długie włosy ;)
Konto usunięte: 3. Jaka najbardziej obciachowa fryzure/ kolor/ cokolwiek innego dziwnego na glowie Wy mieliscie/ mialyscie? - nie musicie wrzucac zdjec, ale jezeli one najlepiej zobrazuja Wasza najwieksza fryzjerska porazke - prosze bardzo Ja zazwyczaj sobie w takich momentach zdjec nie robilam
Ja również nie robiłam zdjęć.

Kiedyś miałam włosy ścięte zaraz za uszami, do tego tak dziwnie wyciętą grzywkę że przez kilka tygodni chodziłam w chusteczkach na głowie :D
Konto usunięte: 4. Fryzura + kolor Waszych marzen? Mozecie podawac foty jakie wlosy chcialybyscie miec. Niech poniesie Was wyobraznia i odstawcie to, ze "a nigdy nie bede miala takich gestych wlosow", "nigdy nie bede miala takich dlugich wlosow" itp. itd.
Nie narzekam obecnie na swoje więc okej :)
Wolałabym raczej ciemniejsze tzn. jakiś ciemny brąz czy coś w tym stylu. Chociaż w maju szamponetkami zrobiłam się na wiśniową czerwień i przez długi czas myślałam żeby tak właśnie nie pomalować ale mi przeszło. A jeszcze teraz jak jest taka "MODA" na tą czerwień to aż się rzygać chce. Każdy gada o tym kolorze, a nikt nie robi bo się boi, zresztą :D
taki odcień

włosy takie, chociaż Megan ma je idealne więc czerwień TYLKO W RAZIE JAKBY
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Konto usunięte: 1. Ktora z powyzszych fryzur jest najbardziej obciachowa?
1. Gwen Stefani
2. Sharon Osbourne
3. Włosy o długości 2-3 cm na całej głowie
4.

Gwen Stefani i ta ostatnia.
Kylie Minoque
Konto usunięte: 3. Jaka najbardziej obciachowa fryzure/ kolor/ cokolwiek innego dziwnego na glowie Wy mieliscie/ mialyscie? - nie musicie wrzucac zdjec, ale jezeli one najlepiej zobrazuja Wasza najwieksza fryzjerska porazke - prosze bardzo Ja zazwyczaj sobie w takich momentach zdjec nie robilam
Kiedyś obcięłam sobie sama włosy w podstawówce i efekt był opłakany, miałam na głowie grzyba, a że był to koniec podstawówki to mam zdjęcie nawet robione do legitymacji szkolnej do gimnazjum - ale nie mam skanera, poza tym nie ma się czym chwalić.

Konto usunięte: 4. Fryzura + kolor Waszych marzen? Mozecie podawac foty jakie wlosy chcialybyscie miec. Niech poniesie Was wyobraznia i odstawcie to, ze "a nigdy nie bede miala takich gestych wlosow", "nigdy nie bede miala takich dlugich wlosow" itp. itd.
Kolor taki jak mam, swój, naturalny. Obiecałam sobie, że już nigdy nie zafarbuję włosów.
A długość i fryzura mniej więcej taka:

Tylko że na prosto, bez żadnego cieniowania i oczywiście bez grzywki.
Jeszcze rok temu takie miałam.