ponoć ostatnio hitem [tak jak od zeszłego sezonu jest nim baza pod podkład] jest różowy korektor do twarzy. w jakich sytuacjach go stosować? cienie pod oczami?
lista tematów
korektor strona 1 z 2
Essence zdaje się, że też ma różowy korektor.
Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.
po prostu dziwi mnie to, ze nagle po latach odryto niby masowo (skoro hit:D) działanie tego korektora :D nieważne, sa na rynku od dawna jak widać na załączonych zdjęciach i to nie tylko w trzech standardowych kolorach jak pokazałaś :)
Konto usunięte: no ja pokazałam w 6 ale w kryolanie masz wszystkie kolory korektorów i je można sobie łączyć jak w paletce Inglota bo one są specjalistyczne do 'krycia' również tatuażów.
no tak to jest, że ludzie dopiero po 'latach' się budzą..
do krycia tatuaży to ja mam dermacol za dwie dyszki

Ale Kryolan jest mi znany i ceniony.

nie chodzi o to że różowy korektor jest objawieniem ale tak bywa- jak kilka lat temu z eyelinerem że wszedł na top i stał się obowiązkowym elementem modnego makijażu, różne kosmetyki które są praktycznie od zawsze na rynku nagle stają w świetle bo są polecane, wprowadza się na rynek ich udoskonalone formuły itp. ostatnio często widziałam w telewizji, w gazetach i w internecie promowanie właśnie różowego korektora [jako że likwiduje oznaki zmęczenia] dlatego też zapytałam