Witka :D
Zwyciężczyni konkursu piekności ma 19 lat i pochodzi ze Szczecina. Angelika Ogryzek ma 176 cm wzrostu i wymiary 88-60-89. Dziewczyna będzie reprezentowała Polskę w wyborach Miss World, które odbędą się w Londynie.
Amanda Warecka, 18-latka z Lublina, cieszyła się drugim miejscem.
23-letnia Marta Kownierowicz z Czarnej Białostockiej zajęła trzecie miejsce.
Q: Podoba się Wam nowa Miss?
Q: Czy może któraś z 2 lub 3 miejsca jest ładniejsza?
Q: Mieliście swoje faworytki? Pokażcie zdjęcia ;)
I ja odpowiem.
- Nie.
- Ta Marta jest ładniejsza.
- Nie wiem
Pozdrawiam, Stycz
lista tematów
Miss Polski 2011 strona 2 z 7
Konto usunięte: a ja zgadzam się odnośnie ustawek 'dupowych' konkursów.
Mam jedną koleżanke co w tym siedziała i mi mówiła, że 'z łóżka' do łóżka to sie 'przechadza' jak chcesz w ogole gdziekolwiek dojść.
Ja tam nigdy jakoś blisko tego świata nie byłam, swoją drogą całkiem możliwe, że dupą się nagrody zbiera.
Moja koleżanka z podstawówki kiedyś się w te misski bawiła, ale albo komuś nie dała albo faktycznie za brzydka jest:

myślałam,że ma nature ;OOOO
Konto usunięte: Jak widze czarne włosy na 'konkursach' + solarium to aż mnie strzela jak one przez castingi przechodzą.
nie znosze włosów czarnych (farbowanych ) albo takie z grafitową poświatą fuuuj , a solarka jest super cool i wgl a skóra po niej jeszcze lepsza

Konto usunięte: jeżeli ja bym była 'jurorką' w konkursie Miss Polski czy jakimkolwiek - poleciałyby wszystkie dziewuchy od razu ..
U mnie pewnie też, weż obczaj je wszystkie na przestrzeni lat... widać, że kiedyś photoshopa nie mieli

http://www.missland.pl/finalistki/2
Odnośnie tej dziewczyny co wkleiłam wcześniej... Ona kiedyś II vice miss polonia była. Ja myślę, że mogłaby zajść dalej, ale za niska była też... Niby na wzrost nie patrzą, ale najniższa chyba tam była