mmaryjka
mmaryjka
  2 Septembrie 2011 (pierwszy post)

hejho rodzacy.

Matthew Lewis
pamiętacie go? uroczy grubasek z żabą z filmów o Harrym Potterze...

dzisiaj wygląda tak:

Joseph Gordon-Levitt
a jego pamiętacie? grał w wielu, wielu filach(niektórych rewelacyjnych), w polsce znany z dr Quinn

dzisiaj wygląda tak:

Megan Fox
znana nie wiem z czego, kiedyś wyglądała tak:

dzisiaj wygląda tak:

jednak czas działa niektórym na korzyść, w ostatnim przypadku czas + dobry chirurg ze skalpelem:mrgreen:

1. Pomyślałby ktoś z was, że grubasek Neville z biegiem czasu zmieni się w fajnego faceta?
2. Która zmiana najbardziej was kręci?
3. A jak jest u was? Uważacie, że czas działa na waszą korzyść czy wręcz przeciwnie? :mrgreen:
4. Myślicie, że pieniądze jakimi dysponują mają znaczny wpływ na ich lepszy wygląd? (pomijam Fox której pomógł skalpel) Dlaczego?

pozdrawiam, maryja

Babsy
Babsy
  2 Septembrie 2011
Prinz
Prinz: ludzie ktorych nie widzialem x lat, nie poznaja mnie ;D

no nie poznalabym Cie, jakbym gdzies przypadkiem zobaczyla tamto foto;) jak znajde swje z liceum, to tez pokaze:lol2:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  2 Septembrie 2011
Babsy
Babsy: no nie poznalabym Cie, jakbym gdzies przypadkiem zobaczyla tamto foto;) jak znajde swje z liceum, to tez pokaze

pokaz pokaz :D
ja szukalem swojego z kureskim blondem na glowie ale nie moge znalezc :and:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

feuliette
feuliette
  2 Septembrie 2011
Prinz
Prinz: a miedzy fotkami jest tylko 3 lata roznicy :)

:szok: ile miałes lat na 1zdj?;>
Prinz
Prinz
  2 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ile miałes lat na 1zdj?;>

17 [tnaki}

psychicznatortura
psychicznatortura
  2 Septembrie 2011

Jeden chłopak z zespołu Kelly Family fajnie wyrósł, przystojniak się zrobił

boniwinter
boniwinter
  2 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jednak czas działa niektórym na korzyść, w ostatnim przypadku czas + dobry chirurg ze skalpelem

i wlasnie szkoda bo pamietam ja jeszcze ze starych czasow i filmow dla mlodziezy.
Byla piekna nastolatka, nie potrzebowala ingerencji skalpela w tak mlodym wieku w jakim jest teraz

Konto usunięte
Konto usunięte: . Pomyślałby ktoś z was, że grubasek Neville z biegiem czasu zmieni się w fajnego faceta?

tak po znam z doswiadczenia, ze kazde brzydkie dziecko, nieciekawy nastolatek wyrasta na kogos pieknego lub przystojnego.
Pamietam tez moje sliczne kolezanki z LO i widze je teraz...koszmar

Konto usunięte
Konto usunięte: 3. A jak jest u was? Uważacie, że czas działa na waszą korzyść czy wręcz przeciwnie?

mysle, ze na korzysc

Konto usunięte
Konto usunięte: 4. Myślicie, że pieniądze jakimi dysponują mają znaczny wpływ na ich lepszy wygląd?

oczywiscie, ze tak.

Konto usunięte
Konto usunięte: Dlaczego?

prywatni trenerzy, drogie maski do ciala, masaze, sauny, genialni fryzjerzy itp....
psychicznatortura
psychicznatortura
  2 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A jak jest u was? Uważacie, że czas działa na waszą korzyść czy wręcz przeciwnie?

zdecydowanie na niekorzyść jednak :D
Martitta
Martitta
  2 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Pomyślałby ktoś z was, że grubasek Neville z biegiem czasu zmieni się w fajnego faceta? 2. Która zmiana najbardziej was kręci? 3. A jak jest u was? Uważacie, że czas działa na waszą korzyść czy wręcz przeciwnie? 4. Myślicie, że pieniądze jakimi dysponują mają znaczny wpływ na ich lepszy wygląd? (pomijam Fox której pomógł skalpel) Dlaczego?

1. Nie oglądałam za bardzo Harrego. Widziałam z miecha temu te zdjęcia i też szok, że fajny facet się zrobił :)
2. No właśnie tego pierwszego :mrgreen:
3. Ja się w sumie wiele nie zmieniłam od czasów liceum :) Pokazałabym zdjęcia ale musiałabym je zeskanować :) jak na razie jest ok :)
4. Jasne! Aż się boję wyobrazić jak bym ja wyglądała gdybym miała tyle kasy :ninja:
Martitta
Martitta
  2 Septembrie 2011
Prinz
Prinz:

Noooooooooo :wtf: To się wyrobiłeś chłopie :mrgreen:
Draxiu
Reputacja: 13 | BluzgometrTM: 55
Draxiu
  2 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 3. A jak jest u was? Uważacie, że czas działa na waszą korzyść czy wręcz przeciwnie?

wygladam mlodo jak na moj wiek wiec,,, chyba dziala na moja korzysc
Linkin Park - New Devide
http://www.youtube.com/watch?v=ysSxxIqKNN0
Prinz
Prinz
  2 Septembrie 2011
Martitta
Martitta: Noooooooooo To się wyrobiłeś chłopie

a dziekuje :*

Martitta
Martitta: 4. Jasne! Aż się boję wyobrazić jak bym ja wyglądała gdybym miała tyle kasy

nie dalabys rady lepiej wygladac, nie ma co poprawiac :)

naaats
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
naaats
  3 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 2. Która zmiana najbardziej was kręci? 3. A jak jest u was? Uważacie, że czas działa na waszą korzyść czy wręcz przeciwnie? 4. Myślicie, że pieniądze jakimi dysponują mają znaczny wpływ na ich lepszy wygląd? (pomijam Fox której pomógł skalpel) Dlaczego?

2. Ta pierwsza.
3. Tak, na moją korzyść : )
4. Na pewno tak. Nie każdy przecięstny człowiek w Polsce ma zawsze pieniądze, aby kupić sobie jakiś kosmetyk czy pójść do kosmetyczki. A kobiety potrzebują mnóstwa kosmetyków i upiększaczy :D

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.

naaats
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
naaats
  3 Septembrie 2011
naaats
naaats: przecięstny

Przeciętny * - miało być :ziober2:

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.

BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  3 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: . Pomyślałby ktoś z was, że grubasek Neville z biegiem czasu zmieni się w fajnego faceta? 2. Która zmiana najbardziej was kręci? 3. A jak jest u was? Uważacie, że czas działa na waszą korzyść czy wręcz przeciwnie? 4. Myślicie, że pieniądze jakimi dysponują mają znaczny wpływ na ich lepszy wygląd? (pomijam Fox której pomógł skalpel) Dlaczego?

Ad1. nie
Ad3. Sa rzeczy, ktore uwazam, ze zianiaja sie na plus i sa takie, ktore uwazam za negatywne
Ad4. Zdecydowanie tak. - Mozna np lepiej sie ubrac i zakryc pewne mankamenty swoejog wygladu...
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Martitta
Martitta
  3 Septembrie 2011
Prinz
Prinz: a dziekuje :*

nmzc :* serio, na Twoim przykładzie można stwierdzić, że jak się chce schudnąć, to można. Super zmiana, jestem pod wrażeniem :pavarotti:

Prinz
Prinz: nie dalabys rady lepiej wygladac, nie ma co poprawiac :)

Oj dziękuję :mrgreen: :*
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.