hejho rodzacy.
Matthew Lewis
pamiętacie go? uroczy grubasek z żabą z filmów o Harrym Potterze...
dzisiaj wygląda tak:
Joseph Gordon-Levitt
a jego pamiętacie? grał w wielu, wielu filach(niektórych rewelacyjnych), w polsce znany z dr Quinn
dzisiaj wygląda tak:
Megan Fox
znana nie wiem z czego, kiedyś wyglądała tak:
dzisiaj wygląda tak:
jednak czas działa niektórym na korzyść, w ostatnim przypadku czas + dobry chirurg ze skalpelem
1. Pomyślałby ktoś z was, że grubasek Neville z biegiem czasu zmieni się w fajnego faceta?
2. Która zmiana najbardziej was kręci?
3. A jak jest u was? Uważacie, że czas działa na waszą korzyść czy wręcz przeciwnie?
4. Myślicie, że pieniądze jakimi dysponują mają znaczny wpływ na ich lepszy wygląd? (pomijam Fox której pomógł skalpel) Dlaczego?
pozdrawiam, maryja
lista tematów
czas wszystko zmienia? strona 2 z 4
Konto usunięte: jednak czas działa niektórym na korzyść, w ostatnim przypadku czas + dobry chirurg ze skalpelem
i wlasnie szkoda bo pamietam ja jeszcze ze starych czasow i filmow dla mlodziezy.
Byla piekna nastolatka, nie potrzebowala ingerencji skalpela w tak mlodym wieku w jakim jest teraz
Konto usunięte: . Pomyślałby ktoś z was, że grubasek Neville z biegiem czasu zmieni się w fajnego faceta?
tak po znam z doswiadczenia, ze kazde brzydkie dziecko, nieciekawy nastolatek wyrasta na kogos pieknego lub przystojnego.
Pamietam tez moje sliczne kolezanki z LO i widze je teraz...koszmar
Konto usunięte: 3. A jak jest u was? Uważacie, że czas działa na waszą korzyść czy wręcz przeciwnie?
mysle, ze na korzysc
oczywiscie, ze tak.
prywatni trenerzy, drogie maski do ciala, masaze, sauny, genialni fryzjerzy itp....
Konto usunięte: 1. Pomyślałby ktoś z was, że grubasek Neville z biegiem czasu zmieni się w fajnego faceta?
3. A jak jest u was? Uważacie, że czas działa na waszą korzyść czy wręcz przeciwnie?
4. Myślicie, że pieniądze jakimi dysponują mają znaczny wpływ na ich lepszy wygląd? (pomijam Fox której pomógł skalpel) Dlaczego?
1. Nie oglądałam za bardzo Harrego. Widziałam z miecha temu te zdjęcia i też szok, że fajny facet się zrobił :)
2. No właśnie tego pierwszego

3. Ja się w sumie wiele nie zmieniłam od czasów liceum :) Pokazałabym zdjęcia ale musiałabym je zeskanować :) jak na razie jest ok :)
4. Jasne! Aż się boję wyobrazić jak bym ja wyglądała gdybym miała tyle kasy

Konto usunięte: 2. Która zmiana najbardziej was kręci?
2. Ta pierwsza.
3. Tak, na moją korzyść : )
4. Na pewno tak. Nie każdy przecięstny człowiek w Polsce ma zawsze pieniądze, aby kupić sobie jakiś kosmetyk czy pójść do kosmetyczki. A kobiety potrzebują mnóstwa kosmetyków i upiększaczy :D
Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.
Konto usunięte: . Pomyślałby ktoś z was, że grubasek Neville z biegiem czasu zmieni się w fajnego faceta?
Ad1. nie
Ad3. Sa rzeczy, ktore uwazam, ze zianiaja sie na plus i sa takie, ktore uwazam za negatywne
Ad4. Zdecydowanie tak. - Mozna np lepiej sie ubrac i zakryc pewne mankamenty swoejog wygladu...
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)