Proszę o pomoc każdego kto zna się na modzie. Chciałam kupić chłopakowi czapkę na zimę (niedługo ma urodziny :) i znalazłam nawet takie coś jak "czapka pilotka"
http://www.wypoczynet.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=1605:pilotki-ochnik&catid=201:ubrania-i-akcesoria&Itemid=56
ale mam wątpliwości czy nie będą się z niego koledzy śmiać - bo taka czapka to raczej nie jest zbyt "normalna" i coś co może uchodzi w wielkim mieście to w małym może być śmieszne.
Chcę mu kupić zarazem coś praktycznego i coś związanego z jego pasją czyli lotnictwem ale nie mam pomysłu - ta czapka wydała mi się idealna ale im dłużej przyglądam się temu modelowi w niej to mam wątpliwości. Poradźcie proszę co mam robić?
lista tematów
Pilotka - czy będzie modna w tym sezonie? strona 2 z 3
massacre: wole pokazywac sie u boku dobrze ubranej niesamodzielnej cioty niz u boku samodzielnego bezguscia ;)
jesli decydujesz sie byc z facetem który jest bezgusciem = decydujesz sie byc z ciota, a jak to bezgusci eubierac chcesz to czyniesz z niego podwojna ciote, zapewniam cie ze zaden normalny facet nie czuje sie komfortowo dostajac ciuchy od kobiety, chyba ze jest tak nauczony ze dostaje wszystko pod nos, ale wtedy tez jest ciota
Patrishia: Kupiłam kiedyś mojemu facetowi coś, ale nie w ramach uzupełniania szafy, co najwyraźniej masz na myśli, ale pojedynczego prezentu, i jest zdecydowanie synonimem męskości, więc Twoja teoria kuleje
Twoj facet to jest sprawa tak tajemnicza jak Twoje studia, Twoje miejsce zamieszkania i Twoje zycie poza hajdem takze sie nie udzielaj

to znaczy ze jest ciota, simply.
Niech koledzy patrzą na siebie, a Twojemu chłopowi będzie przynajmniej ciepło w głowę.
Duży plus za to.
A jak Ci się czapka podoba, myślisz, że i jemu to nie ma nad czym się zastanawiać.
Co za różnica, czy nabijasz, czy nie, skoro tak samo spędzasz czas jak i ja ; )
Większość postów, od kiedy wróciłam nabiłam na nocnych rozmowach z Łukaszem na konkretne tematy, nie na nabijaniu, więc wiesz.
Z mojej strony tyle, EOT. ;)
na polskie realia jakoś ona mi się nie widzi, mamy za nudne ulice
Konto usunięte: Chciałam kupić chłopakowi czapkę na zimę (niedługo ma urodziny :) i znalazłam nawet takie coś jak "czapka pilotka"
czapka na urodziny dla chłopaka? : o
matko święta
to tak samo jakby dostać na święta od babci robiony sweterek, myślisz że właśnie taki prezent chłopak chciałby od Ciebie dostać?
Konto usunięte: Twoj facet to jest sprawa tak tajemnicza jak Twoje studia, Twoje miejsce zamieszkania i Twoje zycie poza hajdem takze sie nie udzielaj
no i właśnie chyba za to Cie lubię

maybe I had said something that was wrong
sinaasappelsap: czapka na urodziny dla chłopaka? : o
matko święta
to tak samo jakby dostać na święta od babci robiony sweterek, myślisz że właśnie taki prezent chłopak chciałby od Ciebie dostać?
trafiłas w sedno sprawy, od zawsze wiedziałem ze sie rozumiemy

z laski które kupuja swoim ciotom ubrania niech spłona na stosie

:*