Cześć.
Przeglądając z rana pewien portal natknąłem się na pewne zdjęcia i jeszcze ciekawsze komentarze do nich. Zdjęcia te prezentują wymuskanych facetów w niemęskich pozach. Oglądając te zdjęcia mnie nasuwa się na myśl takie zdanie, że dbanie o siebie wcale nie jest złe, ale nie można przesadzać. Za to komentarze dziewczyn, użytkowniczek portalu na którym są te zdjęcia mnie szokują. Dziewczynom ogólnie tacy faceci się podobają i są zdania,że wszyscy Ci, którzy uważają to za coś niemęskiego zwyczajnie w świecie zazdroszczą. Ja się z tym nie zgadzam,ale chętnie poznam Wasze zdanie na temat stylu takich oto panów:
Są męscy? Mogą być pociągający? Czekam na Wasze opinie. Temat założyłem z nudów i ciekawości. Sam osobiście dbam o siebie,ale nigdy nie upodobniłbym się do kogoś takiego. Lubię się modnie ubierać i dbać o siebie,ale nie do takiego stopnia. Uważam to za przesadę.
Tak bardzo metro... strona 4 z 5
Hmmm... w sumie tak po chwili zastanowienia się, ten drugi byłby całkiem fajny, gdyby nie to solarium, zbyt obcisłe (jak mniemam) spodnie biodrówki i te pedalskie (nikogo nie obrażając) paski. Plus świecidełka mu ściągnąć, włosy trochę inaczej ułożyć i nawet w moim typie. Pomijając nurtujące kwestie typu pytanie co on ma w głowie
Sad but true .
@temad Osobiście jestem archetypem mężczyzny , miałem fajną brodę taką 2miesięczną ...zgoliłem ja i wyglądam jak gimbus lol

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Mój cynamonu nie lubi :-) schabowe mały pikuś, ja uczę się rzeczy typu gołąbki, rolady, gulasz (wiem, zabawne ale nigdy wczesniej nie robilam), bitki i takie tam...
No pewnie, tylko skąd pomysły brać. Gotuję sama od 2 tyg a ja już nie wiem co dzisiaj zrobic :D chyba zrobie pierogi (oczywiscie mrozone z paczki

Dobre :D no nie powiem, nie narzekam, ogólnie seksu mam pomału dość. I zauważyłam coś dziwnego - lepiej śpi się z mężem! Poważnie

Ogolnie masakra, ale szczerze to wolałabym prowadzać się z takim facetem niż z kompletnie zaniedbanym. Tak czy siak uważam, że facetowi - czy gejowi czy metro - nie wypada sie malować. Jak facet sie maluje to jest dla mnie pisdą!
eaaaasyyyy ;) kwestia wprawy ;)
jest taka fajna stronka video jug tam masz przepisy na rozne roznosci z calego swiata - czesto korzystam :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
dla mnie jestes wlasnie taki jak w micie - zniewiescialy playboy
co ma znaczyc ten rotfl na koncu pytania, co?
my sie docieramy tak dobrze, ze az sie ostatnimi czasy przetarta czuje
Za rok, może dwa.. :D
Kuwa Asia prosze Cie, ja śląskiej rolady nie umie jeszcze zrobic a bede chinskie czy np tajskie rzeczy gotowac

No nie wiem, jakoś lepiej jest.

ja zaczelam od kuchni z roznych stron swiata, wydaje mi sie ze jest latwiejsza niz polska... no moze poza hinduska - 38498347897 godzin w kuchni

ach to slodkie

my tez sie staramy w lozku, ale o co innego

ale polska jest taka dobra.. :mniam:
czyt. ja robie obiad on zmywa

no właśnie, jak idzie?:D
oj wiem, wiem

w kazdym badz razie urozmaicenie tez jest potrzebne - a ja jestem z tych co lubia eksperymentowac w kuchni. Nawet moja mama wydzwania i sie pyta o przepisy, ostatnio sie pytala jak ja do cholery ta karkowke robie, bo jej za cholere nie wychodzi

jak jestem w pracy to stolujemy sie na miescie

niestety testy nie chca pokazywac drugiej kreseczki :C
Ja też lubię eksperymentować na tyle, na ile jest to możliwe. Moja siostra też powiedziała, że dobry rosół zrobiłam i właśnie gulasz.. :D
Co do Ciebie, jak to sie mowi? REKA MISTRZYNI :D
Ja aktualnie w domu robie wszystko - piore, gotuje, sprzatam, prasuje, zmywam.. A mam takiego dobrego męża, że jak wraca z pracy to zmywa po obiedzie. A ja wtedy robie kawe i podwieczorek. Z tym, ze on nie umie gotowac.

Podobno dzieci sa dla tych co nie chca, w sensie ze latwiej sie doczekaja :D