JacekGmoch
JacekGmoch
  6 Octombrie 2011 (pierwszy post)

Cześć.
Przeglądając z rana pewien portal natknąłem się na pewne zdjęcia i jeszcze ciekawsze komentarze do nich. Zdjęcia te prezentują wymuskanych facetów w niemęskich pozach. Oglądając te zdjęcia mnie nasuwa się na myśl takie zdanie, że dbanie o siebie wcale nie jest złe, ale nie można przesadzać. Za to komentarze dziewczyn, użytkowniczek portalu na którym są te zdjęcia mnie szokują. Dziewczynom ogólnie tacy faceci się podobają i są zdania,że wszyscy Ci, którzy uważają to za coś niemęskiego zwyczajnie w świecie zazdroszczą. Ja się z tym nie zgadzam,ale chętnie poznam Wasze zdanie na temat stylu takich oto panów:

Są męscy? Mogą być pociągający? Czekam na Wasze opinie. Temat założyłem z nudów i ciekawości. Sam osobiście dbam o siebie,ale nigdy nie upodobniłbym się do kogoś takiego. Lubię się modnie ubierać i dbać o siebie,ale nie do takiego stopnia. Uważam to za przesadę.

Babsy
Babsy
  6 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wszystkie laski teraz zwyzywaja tych pedałów ze zdjec od zniewiesciałych gejów itp itd (i maja racje) a jak przyjdzie co do czego to 75% dziewczyn prowadza sie po ulicy z takim czyms

najwyrazniej zaliczam sie do pozostalych 25%:D
marta0859
marta0859
  6 Octombrie 2011

Hmmm... w sumie tak po chwili zastanowienia się, ten drugi byłby całkiem fajny, gdyby nie to solarium, zbyt obcisłe (jak mniemam) spodnie biodrówki i te pedalskie (nikogo nie obrażając) paski. Plus świecidełka mu ściągnąć, włosy trochę inaczej ułożyć i nawet w moim typie. Pomijając nurtujące kwestie typu pytanie co on ma w głowie :rotfl:

Transcendencja
Transcendencja
  7 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wszystkie laski teraz zwyzywaja tych pedałów ze zdjec od zniewiesciałych gejów itp itd (i maja racje) a jak przyjdzie co do czego to 75% dziewczyn prowadza sie po ulicy z takim czyms

Sad but true .

@temad Osobiście jestem archetypem mężczyzny , miałem fajną brodę taką 2miesięczną ...zgoliłem ja i wyglądam jak gimbus lol :and:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  7 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a jak przyjdzie co do czego to 75% dziewczyn prowadza sie po ulicy z takim czyms

wow, chociaz raz naleze do mniejszosci :ziober2:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  7 Octombrie 2011
massacre
massacre: podrzucic ci dobry przepis na schaba z jablkami i cynamonem? wlasnie robie... to znaczy, zaraz zaczne

Mój cynamonu nie lubi :-) schabowe mały pikuś, ja uczę się rzeczy typu gołąbki, rolady, gulasz (wiem, zabawne ale nigdy wczesniej nie robilam), bitki i takie tam...

styka51
styka51: No skoro pracuje, to dobre obiadki mu się należą ^^

No pewnie, tylko skąd pomysły brać. Gotuję sama od 2 tyg a ja już nie wiem co dzisiaj zrobic :D chyba zrobie pierogi (oczywiscie mrozone z paczki :crylol:)

styka51
styka51: Poza tym mam nadzieję, ze docieracie się równie dobrze jak Massacre z Jarem?

:crylol:
Dobre :D no nie powiem, nie narzekam, ogólnie seksu mam pomału dość. I zauważyłam coś dziwnego - lepiej śpi się z mężem! Poważnie :ninja:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  7 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Są męscy? Mogą być pociągający? Czekam na Wasze opinie.

Ogolnie masakra, ale szczerze to wolałabym prowadzać się z takim facetem niż z kompletnie zaniedbanym. Tak czy siak uważam, że facetowi - czy gejowi czy metro - nie wypada sie malować. Jak facet sie maluje to jest dla mnie pisdą!
massacre
massacre
  7 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja uczę się rzeczy typu gołąbki, rolady, gulasz (wiem, zabawne ale nigdy wczesniej nie robilam), bitki i takie tam...

eaaaasyyyy ;) kwestia wprawy ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: Gotuję sama od 2 tyg a ja już nie wiem co dzisiaj zrobic :D

jest taka fajna stronka video jug tam masz przepisy na rozne roznosci z calego swiata - czesto korzystam :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  7 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Gej to zazwyczaj przystojny i męski facet, a nie tak jak w micie - zniewieściały playboy.

dla mnie jestes wlasnie taki jak w micie - zniewiescialy playboy
styka51
styka51: Poza tym mam nadzieję, ze docieracie się równie dobrze jak Massacre z Jarem?

co ma znaczyc ten rotfl na koncu pytania, co?

my sie docieramy tak dobrze, ze az sie ostatnimi czasy przetarta czuje

massacre
massacre
  7 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: I zauważyłam coś dziwnego - lepiej śpi się z mężem! Poważnie

pod jakim wzgledem? to ciekawe :D zdradz zdradz zdradz :D

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  7 Octombrie 2011
massacre
massacre: eaaaasyyyy ;) kwestia wprawy ;)

Za rok, może dwa.. :D

massacre
massacre: jest taka fajna stronka video jug tam masz przepisy na rozne roznosci z calego swiata - czesto korzystam :D

Kuwa Asia prosze Cie, ja śląskiej rolady nie umie jeszcze zrobic a bede chinskie czy np tajskie rzeczy gotowac :crylol:

massacre
massacre: pod jakim wzgledem? to ciekawe :D zdradz zdradz zdradz :D

No nie wiem, jakoś lepiej jest. :woot: nie umie tego wyjaśnić, bardziej czuje że jest 'mój' :D i jakos ze wszystkim sie ostatnio bardzo staramy :D
massacre
massacre
  7 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Kuwa Asia prosze Cie, ja śląskiej rolady nie umie jeszcze zrobic a bede chinskie czy np tajskie rzeczy gotowac

ja zaczelam od kuchni z roznych stron swiata, wydaje mi sie ze jest latwiejsza niz polska... no moze poza hinduska - 38498347897 godzin w kuchni :crylol:

Konto usunięte
Konto usunięte: bardziej czuje że jest 'mój' :D i jakos ze wszystkim sie ostatnio bardzo staramy :D

ach to slodkie :zakochany:
my tez sie staramy w lozku, ale o co innego :lol:

massacre
massacre
  7 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Sad but true .

Bzdura... ja jestem glosem wiekszosci i uwierz mi, wolalabym usiasc na ciebie niz na jakiegos chloptasia w rozowych majtkach.

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  7 Octombrie 2011
massacre
massacre: ja zaczelam od kuchni z roznych stron swiata, wydaje mi sie ze jest latwiejsza niz polska... no moze poza hinduska - 38498347897 godzin w kuchni

:crylol:
ale polska jest taka dobra.. :mniam:

massacre
massacre: ach to slodkie

czyt. ja robie obiad on zmywa :crylol:

massacre
massacre: my tez sie staramy w lozku, ale o co innego

no właśnie, jak idzie?:D
massacre
massacre
  7 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale polska jest taka dobra.. :mniam:

oj wiem, wiem :zakochany: niestety w UK nic nie smakuje tak jak w PL chocby zwykle schabowe, mieso i ziemniaki maja zupelnie inny smak :C
w kazdym badz razie urozmaicenie tez jest potrzebne - a ja jestem z tych co lubia eksperymentowac w kuchni. Nawet moja mama wydzwania i sie pyta o przepisy, ostatnio sie pytala jak ja do cholery ta karkowke robie, bo jej za cholere nie wychodzi :lol: A uwierz mi, moja mama gotuje swietnie i tego typu slowa to ogromny komplement w moja strone... Albo jak w zeszlym roku bylam u niej na wakacjach i cos tam pichcilam, a ona kolezanke zapraszala zeby sie pochwalic jak jej corka dobrze gotuje ^ ^
Konto usunięte
Konto usunięte: czyt. ja robie obiad on zmywa

jak jestem w pracy to stolujemy sie na miescie :and: albo Jarek gotuje bo konczy wczesniej ode mnie. Jak siedze w domu to ja gotuje i zmywam i zajmuje sie domem. U nas to jest tak w sumie podzielone inaczej, kto ma czas ten robi... Oboje umiemy gotowac, wiec wiesz :D
Konto usunięte
Konto usunięte: no właśnie, jak idzie?:D

niestety testy nie chca pokazywac drugiej kreseczki :C

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  7 Octombrie 2011
massacre
massacre: oj wiem, wiem niestety w UK nic nie smakuje tak jak w PL chocby zwykle schabowe, mieso i ziemniaki maja zupelnie inny smak :C w kazdym badz razie urozmaicenie tez jest potrzebne - a ja jestem z tych co lubia eksperymentowac w kuchni. Nawet moja mama wydzwania i sie pyta o przepisy, ostatnio sie pytala jak ja do cholery ta karkowke robie, bo jej za cholere nie wychodzi A uwierz mi, moja mama gotuje swietnie i tego typu slowa to ogromny komplement w moja strone... Albo jak w zeszlym roku bylam u niej na wakacjach i cos tam pichcilam, a ona kolezanke zapraszala zeby sie pochwalic jak jej corka dobrze gotuje ^ ^

Ja też lubię eksperymentować na tyle, na ile jest to możliwe. Moja siostra też powiedziała, że dobry rosół zrobiłam i właśnie gulasz.. :D
Co do Ciebie, jak to sie mowi? REKA MISTRZYNI :D

massacre
massacre: jak jestem w pracy to stolujemy sie na miescie albo Jarek gotuje bo konczy wczesniej ode mnie. Jak siedze w domu to ja gotuje i zmywam i zajmuje sie domem. U nas to jest tak w sumie podzielone inaczej, kto ma czas ten robi... Oboje umiemy gotowac, wiec wiesz :D

Ja aktualnie w domu robie wszystko - piore, gotuje, sprzatam, prasuje, zmywam.. A mam takiego dobrego męża, że jak wraca z pracy to zmywa po obiedzie. A ja wtedy robie kawe i podwieczorek. Z tym, ze on nie umie gotowac. :nie:

massacre
massacre: niestety testy nie chca pokazywac drugiej kreseczki :C

Podobno dzieci sa dla tych co nie chca, w sensie ze latwiej sie doczekaja :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.