Hej
Mam pytanie, szukam wysoko pigmentowych cieni do powiek (odpadaja polskie firmy dla mnie niedostepne).
Nie korzystam z allegro, wiec darujcie odpowiedzi z allegro zwiazane.
Chodzi mi o marke, reszte znajde sobie sama :)
Cena nie gra roli o ile wplywa na swietna jakosc cieni, a nie na to ze jest w pozlacanej palecie z diamentami ;)
Zastanawialam sie nad Mac i Bobbi Brown? Ktore lepsze??? Za i przeciw? A moze jakies inne marki?
Z gory dzienks
Cienie do powiek strona 2 z 3
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
po czerniach miala byc kropka.
zolte, roze i fiolety nie sa mi potrzebne
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
strona Maca mi nie dziala
a SoDope powiedz mi jeszcze jakie odcienie mam szukac, do niebieskich oczu, z palety neutralnej. Ostatnio mam zaczerwienione oczy i niektory mi to kuzwa uwydatniaja i wygladam jak zombie
dla mnie są fenomenalne. nie tak trwałe jak mac, ale dobra baza i jazda. jedynym minusem jest wykończenie niektórych, satynowych cieni, ale niektórym to pasuje, a można na nich całkiem ciekawie popracować i budować kolory.
a swoją drogą, co trzeba zrobić żeby zostać modem? albo fotka-frjendem?
No i cena powalająca za palety :)
Wiesz co, niby trzeba być aktywnym, widoczny, pomagać, zgłaszać, ale obecnie nie ma żadnych informacji o naborze, jeśli chodzi o FP. CO do modów na forach, to jeśli ktoś zgłosi taka potrzebę i rzeczywiście może to być dobry pomysł to dodajemy kogoś na podstawie obserwacji odnośnie rozsądku danej osoby, stosunku jej z innymi i innych takich tam

czyli nikt z przodujących tu nie ma na szczęście szansy na modowanie? ulżyło mi;)
no to tak jak pisałam został Ci ELF, NYX, Urban Decay .. tym się zainteresuj ;)
Szczerze - ja Cie lubię ;).
dzieki, obczaje
no wlasnie mam mieszane uczucia i w ogole czy mi sie wydaje, czy sa drozsze od maca?

wiekszosc modow i efpekow w takim razie sie nie nadaja na swoje "stanowiska"

a chodzi o stosunki plciowe? to nawet mam szanse

no dobra, a powaznie?
mam khaki odcien, jest spoks, poszukam dzieks :*