Od dawna zastanawia mnie to czy Facet może nosić Damskie rajstopy( pomijając fetyszystów i innych) po prostu przychodzi zima i nie ma co pod spodnie włożyć, getry się włoży to zaraz spadają ściągają się, uważam że rajstopy dla facetów to dobre rozwiązanie, jak i na zimę jak i na lato w chłodne dni do krótkich spodenek,
Czy taki trend mody zagości na ulicach czy raczej nie ?
oczywiście chodzi mi o Lato w tym wypadku.
a na zimie to wiadomo w krótkich spodenkach raczej się nie chodzi ;p
Facet w rajstopach ? strona 4 z 5
Przepraszamy, nie możemy zrelizować twojego połączenia, prosimy spróbować później.
Wiem. To bylo jakies 3 lata temu, jak sie na nie napatoczylam. Sprawdzilam, bo mnie to zastanawialo. I dalej zastanawia mnie, co one robia na polkach obok podpasek i tamponow dla pan. "Pieluchy" dla doroslych sa na innym dziale

W pewnym wieku :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
te dla kobiet też chyba są wśród zwykłych, aczkolwiek nie wiem bo jakoś nigdy się nie przyglądam tym działom i zawsze biorę to co potrzebuję i odchodzę
no tak
Nie ma takiego czegoś jak prawdziwy facet, możemy tylko stworzyć obraz prawdziwego faceta na podstawie jego mowy ciała.
Prawdziwy facet jest facetem, który wie o tym że.. każdy inny facet zakładający coś co odbiega od normy społecznej, czyli tz. ubiera rajstopy czy coś w tym stylu, dalej jest prawdziwym facetem a to czemu ?
Bo przecież rajstopy i jak każda inna rzecz jest stworzona przez człowieka i należy do niego, właściwie to normy społeczne, dalej zmiana mody w dzisiejszych czasach sprawiła że się całkiem zmieniła nie do poznania, szczerze mówiąc nie chciałbym wracać do tamtych czasów ale powiem że.. jeżeli komuś się taka moda nie podoba to co za problem, nie zwracać na to uwagę co ktoś nosi.. przecież to jest każdego indywidualna sprawa, wygląd się nie liczy. no może trochę... ale jest takie powiedzonko "nie oceniaj ludzi po kładce"
Przepraszamy, nie możemy zrelizować twojego połączenia, prosimy spróbować później.