Cześć.
Jakby się komus nudziło... Pomożecie mi szukać jakiejś fajnej, wyróżniającej się czymś tuniki i torby, pojemnej, mieszczącej bez problemu format A4. Póki co, nie stawiam innych wymagań, liczę na Waszą kreatywność, bo ręce mi opadają.
Wasza Kochana Moderatorka.
lista tematów
Tunika, torba strona 2 z 3
ja już ją chcę od roku ponad, ale jako że jadę akurat do brytanii na święta to będzie okazja na zakupy.
ogólnie zbieram w ten sposób na zakupy tam, więc całościowo odkładam więcej, ale na szczęście dzieci są opóźnione z matematyki i fizyki więc interes się kręci

Konto usunięte: ja już ją chcę od roku ponad, ale jako że jadę akurat do brytanii na święta to będzie okazja na zakupy.
ogólnie zbieram w ten sposób na zakupy tam, więc całościowo odkładam więcej, ale na szczęście dzieci są opóźnione z matematyki i fizyki więc interes się kręci
To zbieraj, zbieraj, bo masz super okazję poszaleć w Brytanii :) pochwal się potem

[color=white]ściągnę foty na kompa i sprawdzę czym robiłaś.

Konto usunięte: Paulinessa:To w sumie rozsądne myślenie, nie będzie takiego nagłego szarpnięcia
ja już ją chcę od roku ponad, ale jako że jadę akurat do brytanii na święta to będzie okazja na zakupy.
pozazdrościć mi się podobają ubrania BURBERRY ale nie ma szans zbyt lekką rękę mam abym oszczędził na ich ciuchy kurtkę chciałem ale droga jak cholera