neurohormon
neurohormon
  30 Noiembrie 2011 (pierwszy post)

co w Nas Polakach jest takiego TYPOWEGO dzięki czemu bez problemu można nas poznać poza krajem że jesteśmy Polakami?

Ruskie są ładne? :mrgreen:

BigBabyJesus
BigBabyJesus
  30 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: co w Nas Polakach jest takiego TYPOWEGO dzięki czemu bez problemu można nas poznać poza krajem że jesteśmy Polakami?

Większość polaków nie potrafi się ubrać im mniejsza miejscowość tym większa tragedia.
Pure
Pure
  30 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ruskie są ładne?

Są ładne, chociaż w większości mają coś w wyglądzie z... prostytutki :mrgreen:
neurohormon
neurohormon
  30 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Większość polaków nie potrafi się ubrać im mniejsza miejscowość tym większa tragedia.

a im większa to też przesada, rurki wielkie buciory i okulary te takie za 4zł plastikowe jak żaluzje:P w większych miastach też ten minus że po prostu "odbija" od tej ilości ubrań do wyboru

Pure
Pure: Są ładne, chociaż w większości mają coś w wyglądzie z... prostytutki

noooo:) często mają śniadą karnacje i np usta na czerwono pomalowane:P blade nogi bez rajstop takie żylaste hah:P
Babsy
Babsy
  30 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: co w Nas Polakach jest takiego TYPOWEGO dzięki czemu bez problemu można nas poznać poza krajem że jesteśmy Polakami?

po skarpetkach zalozonych do sandalow, po fryzurze "na borsuka" u babek- jasna gora, czarny spod, bialych kozaczkach, itd., itp...
mirra20
mirra20
  30 Noiembrie 2011

Polaka po plecaku, a Polke po 'ciapaku'

Fieska
Fieska
  30 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: co w Nas Polakach jest takiego TYPOWEGO dzięki czemu bez problemu można nas poznać poza krajem że jesteśmy Polakami? Ruskie są ładne?

Nie wiem co to za zdjęcie, brałam pierwsze lepsze co pokazało mi się w google. Ale tak wygląda typowo polski chłopaczek za granicą.
neurohormon
neurohormon
  30 Noiembrie 2011

no i ch** i widać że Polak hehehe choćby nie wiem co:D

368212
368212
  30 Noiembrie 2011
Konto usunięte

mamy cos takiego w twarzach, sposob ubierania sie oraz sposob poruszania sie niektorych panow-prawa noga lewy bark, wydaje im sie ze sa szersi od ulicy.
BigBabyJesus
BigBabyJesus
  30 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a im większa to też przesada, rurki wielkie buciory i okulary te takie za 4zł plastikowe jak żaluzje:P w większych miastach też ten minus że po prostu "odbija" od tej ilości ubrań do wyboru

Sporadyczne przypadki, ale ta przesada też jest elementem różnorodności większych miast, na zadupiach wszyscy starają się być identyczni.

Polecam: http://polaczkybiedaczky.blogspot.com/
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  30 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Polaka po plecaku, a Polke po 'ciapaku'

padlem, zapisuje :D

zazwyczaj mocna opalenizna, biale wloski, adidaski do wszystkiego, plastikowe siatki na zakupy, faceci zgoleni na zero.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

BujajSieNaDwa91
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 24
BujajSieNaDwa91
  30 Noiembrie 2011
Konto usunięte

hyym , sam wygląd ( ubiór ) . Brak akcentu

Okazywanie miłości nie jest bezpieczne, a dążenie do intymności jest ryzykiem .

Slayer
Slayer
  30 Noiembrie 2011
Konto usunięte

Polaczky cebulaczky. Byłem w tamtym tygodniu w Berlinie na koncercie , i od razu było widać kto tutaj jest polaczkiem . Wiadomo niemiaszki i inne narodowości uśmiechnięci , rozbawieni itd a polaczky tylko patrzły co zayebać komu naybeać . Mui borze było to tak żałosne że gadałem po angielsku :ziober2:
Alucard
Alucard
  30 Noiembrie 2011

Że łączymy kolekcje sportowe (bluzy, czapki, itd) dobrych firm jak nike czy adidas z jeansami.

feuliette
feuliette
  30 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ruskie są ładne?

nie wiem,ale rosjanki niektóre tak :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.