Od jakiegoś czasu jako, że jestem bardzo blada wspomagam się samoopalaczami.
Zazwyczaj były to 'chusteczkowe' samoopalacze od niedawna zwykłe w formie kremu..
Stwierdziłam, że czas się 'unowocześnić' i zastosować coś łatwego jak airbrush :D
I tutaj pojawia się problem - szukając co znalazłam aby taki ze Sephory
I nawet nie wiem czy on jest taki .. jaki bym chciała.
Chciałabym coś takiego żeby była widoczna lekka mgiełka (jak dezodorantem ) gdy aplikuje samoopalacz a nie tak jak jest aplikator np w olejkach do opalania leci strumień 'wielkich' kropelek produktu...
Dziewczyny czy macie jakieś samoopalacze w spray'u ? które by się nadawały do twarzy ?
ewentualnie jakieś inne nadające się do twarzy ?
nie chce kremów koloryzujących
cena - tak myślę ceną w granicach normalności do max 50 złotych..
lista tematów
Samoopalacz/Bronzer w spray'u strona 1 z 6
Konto usunięte: Dziewczyny czy macie jakieś samoopalacze w spray'u ? które by się nadawały do twarzy ?
wydaje mi się, że z tym będzie problem mimo wszystko.
jeśli już muszę użyć to używam w kremie do japy, w kremie do ciała, do nóg może być w sprayu.
a co do samoopalaczy z sephory - miałam kiedyś jakiś i pamiętam, że odcień był średni
szlachta jest blada a plebs chodzi opalony
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
ale ja się nie opalam tylko 'koloruje'

mi w jasnej cerze nie jest po prostu do twarzy...
teteteeee sławne rajstopy z puszki ?
Przechodziłam dużo kosmetycznych 'hurtowni' i mieli nawet taki z Gosha do twarzy ale to nie jest samoopalacz tylko.. coś w formie 'ciemnego podkłado podkładu O_o
Nie jestem zwolenniczką samoopalaczy. Na początku wyglada fajnie, ale po jakimś tygodniu zaczyna złazić to wtedy jest cyrk.