mmaryjka
mmaryjka
  18 Ianuarie 2012 (pierwszy post)

czołem!

jako że sesja tuż tuż, wszystko jest lepsze od nauki więc dzisiaj będzie o paniach Grycankach, 'polskich lodziarkach' jak to napisał nasz kochany portal pudelek.

kilka zdjęć poglądowych:

starczy. właśnie się dowiedziałam, że te panie to jednak nie są SIOSTRY, a MATKA Z CÓRKAMI które uwaga! czarnowłosa ma 15lat, a blondwłosa 18lat. ta najmniejsza nie wiem, ale podejrzewam, że mniej niż 10.

1. Jak wam się podobają polskie Kardashianki?
2. Uważacie je za atrakcyjne? Czy raczej niesmaczne? (pani mama Grycan zostałam okrzyknięta ikoną stylu)
3. Jak podchodzicie się faktu, że pani mama Grycan wciąga do 'sołbizu' dzieci, które jakby nie patrzeć, naraża na bardzo niepochlebne komentarze?
4. Jedna z córek Grycan chce zostać modelką(czarna), a druga tancerką(blondynka). Chciałybyście ujrzeć pierwszą w Top model, a drugą w Tańcu z Gwiazdami?

najszczersze pozdrowienia dla milusińskich

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  18 Ianuarie 2012

Nie widzę w nich nic niesmacznego.
Owszem, do szczupłych osób nie należą, ale to nie powód by nie wychodziły z domu, czy broń boże pokazywały się w miejscach publicznych.
Dup ani cycków nie pokazują i to mi styknie.

Inna sprawa, że piętnastolatka jest trochę za młoda według mnie na takie stroje, szpile i mocne makijaże.

EERIE
EERIE
  18 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Jak wam się podobają polskie Kardashianki?

babeczki, jak babeczki, pierwszy raz o nich słyszę... chyba za mało czasu w pracy na pudlu spędzam ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: 2. Uważacie je za atrakcyjne? Czy raczej niesmaczne? (pani mama Grycan zostałam okrzyknięta ikoną stylu)

Raczej za normalne. Troche na siłę zrobione. Ale brzydkie jakies nie są.

Konto usunięte
Konto usunięte: 3. Jak podchodzicie się faktu, że pani mama Grycan wciąga do 'sołbizu' dzieci, które jakby nie patrzeć, naraża na bardzo niepochlebne komentarze?

Niech wciąga, jak mam taki kaprys. Tylko niech wyśle panny do jakiejś stylistki i porządnej wizażystki.

Konto usunięte
Konto usunięte: 4. Jedna z córek Grycan chce zostać modelką(czarna), a druga tancerką(blondynka). Chciałybyście ujrzeć pierwszą w Top model, a drugą w Tańcu z Gwiazdami?

Żadnego z tych programów nie oglądam więc mi wsio...
marihuania
marihuania
  18 Ianuarie 2012

nie iwem kto to, sa strasznie grube brzydkie obleśne i niesmaczne...
ps widze za na fotka forum dalej zajmujecie sie pierdołąmi hahah może by tak do roboty?

asexualna
asexualna
  18 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Jak wam się podobają polskie Kardashianki? 2. Uważacie je za atrakcyjne? Czy raczej niesmaczne? (pani mama Grycan zostałam okrzyknięta ikoną stylu) 3. Jak podchodzicie się faktu, że pani mama Grycan wciąga do 'sołbizu' dzieci, które jakby nie patrzeć, naraża na bardzo niepochlebne komentarze? 4. Jedna z córek Grycan chce zostać modelką(czarna), a druga tancerką(blondynka). Chciałybyście ujrzeć pierwszą w Top model, a drugą w Tańcu z Gwiazdami?

Jak tylko je zobaczyłam pomyślałam, że muszą lubić lody (*)
Czuję niesmak, gdy na nie patrze.
EERIE
EERIE
  18 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ps widze za na fotka forum dalej zajmujecie sie pierdołąmi hahah może by tak do roboty?

Oczywiście. Od "roboty" są tacy, jak Ty ;)
pijana
pijana
  18 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Jak wam się podobają polskie Kardashianki? 2. Uważacie je za atrakcyjne? Czy raczej niesmaczne? (pani mama Grycan zostałam okrzyknięta ikoną stylu) 3. Jak podchodzicie się faktu, że pani mama Grycan wciąga do 'sołbizu' dzieci, które jakby nie patrzeć, naraża na bardzo niepochlebne komentarze? 4. Jedna z córek Grycan chce zostać modelką(czarna), a druga tancerką(blondynka). Chciałybyście ujrzeć pierwszą w Top model, a drugą w Tańcu z Gwiazdami?

1. Widziałam ostatnio w tv mamę i "czarną" córkę, muszę przyznać, że są bardzo miłe. I podoba mi się, że nie wstydzą się ani swojej miłości do jedzenia (zakorzenionej zresztą w rodzinie), ani swoich figur. Chociaż "czarna" córka trochę za poważnie wygląda, a jaki cyc :szok:
2. "Czarna" córka i mama są atrakcyjne. Ale córka tak jak wyżej, trochę "młodzieńczości" by jej się przydało.
3. To już nie mnie oceniać.
4. Czarna ok, blond, hm...
ogarniamtemat
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 10
ogarniamtemat
  20 Ianuarie 2012

Jak kobieta sie doprowadza do takiego stanu jak corki tej pani to tylko wspolczuc. A mamuska wyglada najlepiej i troche to tlumaczy czemu corki to hipopotamy hehe

Konto usunięte
Konto usunięte: 4. Jedna z córek Grycan chce zostać modelką(czarna), a druga tancerką(blondynka). Chciałybyście ujrzeć pierwszą w Top model, a drugą w Tańcu z Gwiazdami?

hahaha dobre :D

?

Silencio30
Silencio30
  20 Ianuarie 2012

Uważam ze mamuśka jest najlepsza z nich i jest seksowna a i jej figura bardzo mi się podoba, nie jest wcale zatłuszczona tylko kobieca, no i ładniusia twarz.

ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  23 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Jak wam się podobają polskie Kardashianki?

Przepraszam,kto? To są jakieś polskie lodziarki o których nikt poza Polską zapewne nie słyszał.

Konto usunięte
Konto usunięte: 2. Uważacie je za atrakcyjne? Czy raczej niesmaczne? (pani mama Grycan zostałam okrzyknięta ikoną stylu)

Musiała nieźle posmarować,żeby ten tytuł zdobyć. Wystarczy spojrzeć na te zdjęcia, ja tam widzę spasione babska. O ile jeszcze matka jest względnie ok, o tyle dwie córki powinny wziąć się ostro za siebie.

Konto usunięte

Przestań, bo śmiechnę zaraz !

W ogóle to wydaje mi się,że Pani G. zapłaciły portalowi "Pudelek" za promocję ich osoby poprzez dodawanie różnorakich artykułów na ich temat w serwisie. Nie ważne co piszą i jak piszą byleby w ogóle pisali. Chcą być znane z tego,że są znane. Tyle z mojej strony.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.