1) Poszukuję pastelowego lakieru do paznokci w kolorze miętowym, najlepiej dostępnego w jakiejś sieciowej drogerii, bo ostatnio nabiegałam się za lakierem firmy MUA, który przywiozłam z poza granic kraju i niestety nigdzie go nie dostałam :)
2) Chciałabym poznać jakiś łatwy i zajmujący niewiele czasu trik na optyczne powiększenie oczu. Opcja z białą kredką nie wchodzi w grę, a informacje znalezione na innych forach były po prostu nietrafione. Jeżeli któraś z Was ma jakiś sprawdzony to prosiłabym o podpowiedż:)
pozdrawiam.
lista tematów
lakier & oczy strona 2 z 2
dużo osób mi to mówi, ale to moje skrzywienie - uważam że mam za małe oczy w stosunku do ust, które są zbyt pełne.
taak, też to mi już ktoś mówił, ale to kolejne skrzywienie - bardzo dziwnie się czuje jak mam krótkie rzęsy. Bardzo.
bez przesady ;) po prostu dużo warstw naraz

Konto usunięte: taak, też to mi już ktoś mówił, ale to kolejne skrzywienie - bardzo dziwnie się czuje jak mam krótkie rzęsy. Bardzo.
Mam to samo, lubię tuszować rzęsy do granic możliwości.:D
Kiedyś sobie niechcący przyjarałam rzęsy przy jednym oku

Konto usunięte: 1) Poszukuję pastelowego lakieru do paznokci w kolorze miętowym, najlepiej dostępnego w jakiejś sieciowej drogerii, bo ostatnio nabiegałam się za lakierem firmy MUA, który przywiozłam z poza granic kraju i niestety nigdzie go nie dostałam :)
Daję linka, bo obrazek ogromny - http://1.bp.blogspot.com/-YzQs9WxRTkc/TnMPrMGpm5I/AAAAAAAACDM/eOl22xtpwsU/s1600/mySecret_nail_polish_2011_kompozycja.JPG . Buteleczka druga i trzecia od lewej. :) Dostępny w Naturze, w granicach 5-7zł. Połasiłam się na niego raz, przyszłam drugi z kasą a tu segment pusty, akurat tego koloru brak. :P Z Essence ten - http://2.bp.blogspot.com/-AWhesMhIiJU/T28VTCraCYI/AAAAAAAAAv0/G2GRDs2KFyI/s1600/jeden.png . Cena podobna, również w Naturze. I również wiecznie go u mnie nie ma. :D Nie wiem jak jest z kryciem, trwałością, bo żadnego lakieru z tych firm nie mam i nie używałam.
Konto usunięte: 2) Chciałabym poznać jakiś łatwy i zajmujący niewiele czasu trik na optyczne powiększenie oczu. Opcja z białą kredką nie wchodzi w grę, a informacje znalezione na innych forach były po prostu nietrafione. Jeżeli któraś z Was ma jakiś sprawdzony to prosiłabym o podpowiedż:)
Dużo też daje jak przy wewnętrznym kąciku oka dasz jaśniejszy cień. Nie musi być to biały, tylko jakiś rozświetlający.