Marcin Dorociński- aktor teatralny i filmowy. Ma na swoim koncie role w takich filmach jak "Kilerów dwóch", "vinci", "PitBull", "Wszyscy jesteśmy Chrystusami", "Rewers", "Róża" i wiele wiele innych. Na Filmwebie średnia 8,6, cokolwiek to mówi. Prywatnie żona Monika i dwójka dzieci.
Chociaż na pewno każdy zna, kilka zdjęć:
1. co na tak, co na nie?
2. w skali od 1 do 10 ile dajecie?
3. jakie filmy z jego udziałem widzieliście?
Pozdrawiam prawie wszystkich, Kami ;)
lista tematów
Typ urody- Marcin Dorociński strona 3 z 4
Jesteś tak żenujący i denny, że nawet mi się nie chcę wchodzić z Tobą w głębsza polemikę. Potrafisz tylko chamsko zaczepić nic więcej. Idealny potwierdzenie przysłowia - "kozak w necie, pi*da w świecie".
To po pierwsze. Po drugie; Jeśli Ty się tak chętnie wypinasz (podejrzewam,że za pieniądze) to nie znaczy, że wszyscy inni też tym się zajmują tak więc radzę uważać na swoje słownictwo.
kedi: 1. co na tak, co na nie?
2. w skali od 1 do 10 ile dajecie?
3. jakie filmy z jego udziałem widzieliście?
10! : >
świetny jest. dość, ze przystojny to jeszcze uzdolniony. aktor przez duże A. wydaje się być dość tajemniczy, powściągliwy i ten jego uśmieszek. chyba najprzystojniejszy polski aktor.
LuznyGosc: Wczoraj na progamie TVP1 lecial film 'Boisko bezdomnych' z Marcinem w roli glownej. Jak najbardziej podoba mi sie jego gra aktorska.
Między innymi po tym filmie widać jak świetnym aktorem jest. Bardzo na plus.
Film w sumie też całkiem niezły na tle innych filmów naszej produkcji. Chociaż scenariusz wydaje się być trochę niedopracowany.
Konto usunięte: Jesteś tak żenujący i denny, że nawet mi się nie chcę wchodzić z Tobą w głębsza polemikę. Potrafisz tylko chamsko zaczepić nic więcej. Idealny potwierdzenie przysłowia - "kozak w necie, pi*da w świecie".
To po pierwsze. Po drugie; Jeśli Ty się tak chętnie wypinasz (podejrzewam,że za pieniądze) to nie znaczy, że wszyscy inni też tym się zajmują tak więc radzę uważać na swoje słownictwo.
oj za kazdym razem to mowisz, ze nie chce Ci się ze mna pisac a jednak to robisz :d
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
dokładnie. i nie jest celebrytą. ah kocham go

SummerSale: Film w sumie też całkiem niezły na tle innych filmów naszej produkcji. Chociaż scenariusz wydaje się być trochę niedopracowany.
dziś obejrzę całość bo zdarłam z chomika. ale chyba mało dobrych polskich filmów widziałaś ;)