Marcin Dorociński- aktor teatralny i filmowy. Ma na swoim koncie role w takich filmach jak "Kilerów dwóch", "vinci", "PitBull", "Wszyscy jesteśmy Chrystusami", "Rewers", "Róża" i wiele wiele innych. Na Filmwebie średnia 8,6, cokolwiek to mówi. Prywatnie żona Monika i dwójka dzieci.
Chociaż na pewno każdy zna, kilka zdjęć:
1. co na tak, co na nie?
2. w skali od 1 do 10 ile dajecie?
3. jakie filmy z jego udziałem widzieliście?
Pozdrawiam prawie wszystkich, Kami ;)
lista tematów
Typ urody- Marcin Dorociński strona 4 z 4
nigdzie nie napisałam, że jestem w tym specem i mogę oceniać, ale okej. na pewno za dobre filmy uważam te wojtka samorzowskiego, można też wymienić te z udziałem więckiewicza takie jak wymyk, w ciemności, różyczka, od biedy 'ile wazy koń trojański'. inne to choćby generał nil, erratum, afonia i pszczoły, rewers ... mogłabym wymienić jeszcze sporo, ale nie ma sensu.
ta, specem nie jesteś, ale odpowiadać za kogoś czy widział dobre filmy czy nie to już potrafisz oceniać. :>
nie znam gościa, wiec chyba faktycznie nie ma co gadać.

Smarzowskiego * owszem.
byłam widziałam zapomniałam. nie było w tym filmie nic co nie zostałoby już opowiedziane.
chyba faktycznie nie ma to nie ten dział i te filmy nie należą do moich ulubionych.. hym poza rewersem. jedyne ale jakie można mieć do tego filmu to to, że trwa zbyt krótko, właśnie rola Dorocińskiego mogła zostać bardziej rozbudowana. ;)
kanał, sto razy lepszy od w ciemności; dług; trzy kolory, krótki film o miłości, dekalog i inne kieślowskiego.
Nie oceniam jego wyglądu, ale podobały mi się jego role w...
Pitbullu
i...
Ogrodzie Luizy
Nie wiem czy jest przystojny czy nie, ale zawsze chciałem być twardzielem jakich grał w tych filmach.
mój ulubiony chyba polski film :)
Również, poza tym podobały mi się np Samowolka, z Jandą Przesłuchanie czy Kochankowie mojej mamy, Podwójne zycie Weroniki, KOmornik mi się podobał gdyż lubie Chyrę bardzo :D Krótki Inferno, no a jeśli wezmiemy pod uwagę jedynie polskiego reżysera to Żuławskiego Opętanie kiedyś mną wstrząsneło .
Konto usunięte: Nie wiem czy jest przystojny czy nie, ale zawsze chciałem być twardzielem jakich grał w tych filmach.
gdybyś miał zarost to mógłbyś wyglądać jak on chociaż trochę.

Psyche30: Również, poza tym podobały mi się np Samowolka, z Jandą Przesłuchanie czy Kochankowie mojej mamy, Podwójne zycie Weroniki, KOmornik mi się podobał gdyż lubie Chyrę bardzo :D Krótki Inferno, no a jeśli wezmiemy pod uwagę jedynie polskiego reżysera to Żuławskiego Opętanie kiedyś mną wstrząsneło .
Na Samowolkę naciskał kiedyś chłopak, obejrzałam i o.. można go uznać za całkiem dobry polski film, lubię. :>
Hym, a Inferno nie widziałam.. nawet nie wiem o czym to. o czym, o czym?
Opętanie to francuska produkcja? wstrząsający, ale bardziej jako film surrealistyczny. wszędzie jest podciągany do horroru.
SummerSale: ta, specem nie jesteś, ale odpowiadać za kogoś czy widział dobre filmy czy nie to już potrafisz oceniać. :>
bez komentarza.
literówka, nic strasznego.
no więc właśnie.
tutaj się zgadzam.