styka51
styka51
  5 Iunie 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  3 Iunie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: może już nie są w modzie

Jesli w Londynie nosza, to sa. Codziennie widze malolaty w jenasowych mini spodniczkach, conversach i t shirtach, jak jest zimniej to maja dodatkowo koszule w krate. I to nie sa jednostki, to sa tuziny dziennie. No i oczywiscie maja te swoje wysoko upiete koki.
Konto usunięte
Konto usunięte: śląsk to przecież zapóźniony cywilizacyjnie region

No chyba jednak nie :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

marta0859
marta0859
  3 Iunie 2013

.

massacre
massacre: No chyba jednak nie :)

to była "ironia", choć pewnie mi się nie wyszła, jak zwykle ;)
marta0859
marta0859
  3 Iunie 2013

mi nie wyszła* d83dde03

pijana
pijana
  3 Iunie 2013

Śląsk ? Nie jesteś z Sosnowca, Marto ? :D
Zazwyczaj "najlepsze" dupencje na fotce to Zabrze, Ruda Śl., Katowice... xD

marta0859
marta0859
  3 Iunie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Śląsk ? Nie jesteś z Sosnowca, Marto ? :D

z Katowic, chociaż mieszkam praktycznie na granicy xD
massacre
massacre
  3 Iunie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: choć pewnie mi się nie wyszła, jak zwykle

moze i wyszla, ja nie ogarniam tej calej ogolnej beki odnosnie Polski Be, biedaczkowosci, bogackosci, gruzu, cyganow, itepe itede.

Z tego co ja pamietam, to Slask nalezal do jednych z bogatszych regionow Polski... Niestety nie jestem na biezaco.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

marta0859
marta0859
  3 Iunie 2013
massacre
massacre: moze i wyszla, ja nie ogarniam tej calej ogolnej beki odnosnie Polski Be, biedaczkowosci, bogackosci, gruzu, cyganow, itepe itede.

ja w sumie też nie, jedynie trochę podchwyciłam z hajde
massacre
massacre: Z tego co ja pamietam, to Slask nalezal do jednych z bogatszych regionow Polski... Niestety nie jestem na biezaco.

Bo w sumie chyba tak jest, ale na hyde ludzie mają zwyczaj żartowania z mojego śląskiego pochodzenia, więc już podchodzę do tego z dystansem i czasem sama coś głupiego napiszę (dystans oczywko udawany d83dde14)
massacre
massacre
  3 Iunie 2013

Tym razem wyczułam autoironie :-) Frustraci z hajda znajdą pożywkę we wszystkim, byleby się tylko podbudować i wmówić sobie bujdę, że są w czymś lepsi.

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  10 Iunie 2013

Odświeżam! Z wczorajszego grilla

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
KrolowaHyde
KrolowaHyde
  10 Iunie 2013

czemu wszyscy zasłaniają twarze w tym temacie?

kasey00
kasey00
  10 Iunie 2013
Sylvinka
Sylvinka: Odświeżam! Z wczorajszego grilla

Lubię Twój styl :) sandałki mega! I dobre stopy do nich masz :mrgreen:
massacre
massacre
  10 Iunie 2013

Sylvinka dobrze wyglada, ale styl ma nijaki. Na kazda okazje czy do kociola, czy na grilla wyglada tak samo.

kasey00
kasey00
  10 Iunie 2013
massacre
massacre: Sylvinka dobrze wyglada, ale styl ma nijaki. Na kazda okazje czy do kociola, czy na grilla wyglada tak samo.

Nijaki styl? Nie zgadzam się. Widać, że ma dobre wyczucie, trendy są jej nie obce ale bez nachalności, nie jest fashion victim i pozostaje ubrana a nie przebrana- dobry ,,złoty środek''. Dla mnie super.
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  10 Iunie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Lubię Twój styl :)

Miło mi. :)

massacre
massacre: Na kazda okazje czy do kociola, czy na grilla wyglada tak samo.

Akurat tak do Kościoła bym nie poszła.. chyba się pogorszyłam, bo kiedyś Ci się podobało :D
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
massacre
massacre
  10 Iunie 2013

Nie pogorszyło, raczej nic sie nie zmieniło. Napisałam wyżej. Źle nie jest, ciagle jednak na jedno kopyto. Twoja garderoba kojarzy mi się z szafą Smerfetki, otwierasz, w niej tuziny sukienek, ale każda taka sama. Tak jakbys nigdy nie wychodziła z comfort zone.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.