styka51
styka51
  5 Iunie 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  10 Iunie 2013

poza tym ile lat temu to bylo? Twoj gust moze sie nie zmienia z biegiem lat, moj tak. Nie patrze wstecz, bo dalej bym w kucykach chodzila i legginsach z lycry, mialam takie w latach 90-tych :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  11 Iunie 2013
massacre
massacre: Twoj gust moze sie nie zmienia z biegiem lat, moj tak. Nie patrze wstecz, bo dalej bym w kucykach chodzila i legginsach z lycry, mialam takie w latach 90-tych

Też już przestałam :P. Rozumiem Twoje zdanie, spoko. Ale i tak wolę kupić coś, co mi się podoba niż coś co jest akurat bardzo modne a później tego nie założę.. miejmy nadzieje, że kiedyś się to zmieni. :D
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  11 Iunie 2013
Sylvinka
Sylvinka: Ale i tak wolę kupić coś, co mi się podoba niż coś co jest akurat bardzo modne a później tego nie założę

Racja. Mimo wszystko tez wychodze z zalozenia, ze lepiej jednak wygladac bezpiecznie niz kombinowac bez smaku.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Earth
Earth
  11 Iunie 2013

Piżama ałtfit w lustrze. :ziober2:

KrolowaHyde
KrolowaHyde
  11 Iunie 2013

o, pierwszy outfit Pati!
masz naturalnie kręcone włosy?

Earth
Earth
  11 Iunie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: o, pierwszy outfit Pati! masz naturalnie kręcone włosy?

I ostatni, ale bardzo mi się dzisiaj nudziło, sesja egzaminacyjna w końcu ;D
To zależy. Po umyciu i podsuszeniu związuje włosy w taki kok czy cos i tak dosychają i wtedy są kręcone. ;d
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  11 Iunie 2013

ale jakie rude :zakochany:.

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
KrolowaHyde
KrolowaHyde
  11 Iunie 2013
Earth
Earth: I ostatni,

d83dde12
Earth
Earth: ale bardzo mi się dzisiaj nudziło, sesja egzaminacyjna w końcu ;D

ale to co masz tam na zdjęciu to serio piżama? :D a raczej koszula nocna.. bo w sumie na sukienkę też by wyglądało, zdjęcie nie jest aż tak wyraźne, ale trochę pognieciona :D
Earth
Earth: To zależy. Po umyciu i podsuszeniu związuje włosy w taki kok czy cos i tak dosychają i wtedy są kręcone. ;d

czyli naturalnie. bo ja wieczorem jak zwiążę to rano mam takie falowane, naturalnie proste jak druty, niemożliwe żeby takie loki były z naturalnie prostych włosów po zdjęciu koka ;)
Earth
Earth
  11 Iunie 2013
Sylvinka
Sylvinka: ale jakie rude .

Były takie -

Teraz już są "sprane" ;D

Konto usunięte
Konto usunięte: ale to co masz tam na zdjęciu to serio piżama? :D a raczej koszula nocna.. bo w sumie na sukienkę też by wyglądało, zdjęcie nie jest aż tak wyraźne, ale trochę pognieciona :D

To była bluzka mojej koleżanki, zrobiłam sobie z niej piżamę. A jest pognieciona bo siedzę dziś cały dzień w łóżku ;D Jest za krótka by ją ubrać jako sukienkę i zbyt szeroka by ubrać jako tunikę. : D

Konto usunięte
Konto usunięte: czyli naturalnie. bo ja wieczorem jak zwiążę to rano mam takie falowane, naturalnie proste jak druty, niemożliwe żeby takie loki były z naturalnie prostych włosów po zdjęciu koka ;)

No aby mieć proste musiałabym podczas suszenia je czesać ciągle (jak na skrawku wyżej) lub na okrągłej dużej szczotce (je suszyć). :D A jak chce kręcone to właśnie łapię je byle jak i ugniatam w taki niby kok i zawiązuję gumką ;d

Ale to już chyba offtop o włosach. :ninja:
KrolowaHyde
KrolowaHyde
  11 Iunie 2013
Earth
Earth: o była bluzka mojej koleżanki, zrobiłam sobie z niej piżamę. A jest pognieciona bo siedzę dziś cały dzień w łóżku ;D Jest za krótka by ją ubrać jako sukienkę i zbyt szeroka by ubrać jako tunikę. : D

jak na bluzkę to jest dość... wielkie
Earth
Earth: No aby mieć proste musiałabym podczas suszenia je czesać ciągle (jak na skrawku wyżej) lub na okrągłej dużej szczotce (je suszyć). :D A jak chce kręcone to właśnie łapię je byle jak i ugniatam w taki niby kok i zawiązuję gumką ;d Ale to już chyba offtop o włosach.

ja po myciu włosów w ogóle nie czeszę, dopiero rano :D suszyć też nie suszę

a dobra tam, zawsze jak ktoś doda outfit jest dyskusja więc nic się nie dzieje :)
Paulinessa
Paulinessa
  11 Iunie 2013

witamy nowicjuszkę! ;) d83cdf38

razotka
razotka
  13 Iunie 2013

jestem tu nowa i postuję swój dzisiejszy outfit
:mrgreen:

ModHajda
ModHajda
  13 Iunie 2013

ale nie zaslaniajcie swoich polackich twarzy

Paulinessa
Paulinessa
  13 Iunie 2013

Witamy!!! :mrgreen:

Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  13 Iunie 2013
razotka
razotka: jestem tu nowa i postuję swój dzisiejszy outfit

Fajny , chociaż sama w życiu nie założyłabym takiej spódnicy, ale u innych mi się podoba :ziober2:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.