styka51
styka51
  5 Iunie 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
PoetkaHyde
PoetkaHyde
  2 Februarie 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: pokaz buzie to ocenie

buzia to nie outfit
KiepskiKochanek
KiepskiKochanek
  2 Februarie 2014

tak macie sie ubierac

prawdziwe kobiety chodzą w szpilkach

PoetkaHyde
PoetkaHyde
  2 Februarie 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: ak macie sie ubierac

tylko buty mają znośne,
praksyda
praksyda
  2 Februarie 2014

Ty Marcin serio gustujesz w tych młódkach? przecież ty masz pod trzydziestkę, wrzucasz często takie 17-stki.
tragedia;/

PoetkaHyde
PoetkaHyde
  2 Februarie 2014
praksyda
praksyda: Ty Marcin serio gustujesz w tych młódkach? przecież ty masz pod trzydziestkę, wrzucasz często takie 17-stki. tragedia;/

podbijam..
witam w temacie outfitowym.. liczę na to, że wkrótce coś wrzucisz.
PoetkaHyde
PoetkaHyde
  2 Februarie 2014

tak bardzo chciałabym bezkarnie skrytykować ubranie praksydy, tak jak ze mnie się zawsze nabijają xD

KiepskiKochanek
KiepskiKochanek
  2 Februarie 2014
praksyda
praksyda: Ty Marcin serio gustujesz w tych młódkach? przecież ty masz pod trzydziestkę, wrzucasz często takie 17-stki. tragedia;/

wolę młódki niż kobiety z hyde wyglądające jak ścierwo:(
praksyda
praksyda
  2 Februarie 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: witam w temacie outfitowym.. liczę na to, że wkrótce coś wrzucisz.

że swoją fotkę, jak wychodzę do pracy np;? lepiej nie;D
teraz jestem w piżamie;D
Konto usunięte
Konto usunięte: tak bardzo chciałabym bezkarnie skrytykować ubranie praksydy,

tu normik, na co dzień specjalnie sie niczym nie wyróżniam;D
zwykły płaszcz zimowy, oficerki, rękawiczki z eko skóry XD
dosyc pocieszne nakrycie głowy mam ;D
PoetkaHyde
PoetkaHyde
  2 Februarie 2014
praksyda
praksyda: że swoją fotkę, jak wychodzę do pracy np;? lepiej nie;D

tak
Nie martw się, mnie ciągle obrażają.. poza tym pewnie wyglądasz lepiej niż ja
praksyda
praksyda: eraz jestem w piżamie;D

też możesz wrzucić
praksyda
praksyda: u normik, na co dzień specjalnie sie niczym nie wyróżniam;D zwykły płaszcz zimowy, oficerki, rękawiczki z eko skóry XD dosyc pocieszne nakrycie głowy mam ;D

pokaż się, błagam.. jutro coś wrzuć
praksyda
praksyda
  2 Februarie 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie martw się, mnie ciągle obrażają.. poza tym pewnie wyglądasz lepiej niż ja

Daj spokój XD
Konto usunięte
Konto usunięte: pokaż się, błagam.. jutro coś wrzuć

nie wiem;/
PoetkaHyde
PoetkaHyde
  2 Februarie 2014
praksyda
praksyda: nie wiem;/

Zrób to dla mnie :D Będę jutro czekać.
kaasey
kaasey
  2 Februarie 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Ty krytykowałaś moje outfity i kurtki to też się targnę na komentarz, a co xDPropsuję spodnie/legginsy, ładnie przylegają do ciała, ale buty są okropne imo..marynarka ok, chociaż zupełnie nie mój styl, wiadomo, a bluzka pod spodem taka nijaka... bardziej byś mi się widziała w obcisłej tunice
Wyjątkowo leginsy (z matowymi wstawkami a la skóra-żadna wieśniara nie powstydziłaby się takich xD), wszystkie spodnie mam obcisłe ;) buty oficerki 2764
na co dzień praktycznie zawsze noszę spodnie xD za to jeśli chodzi o imprezy-nigdy; zawsze spódnica/sukienka (przylegająca, innych nie lubię)

Konto usunięte
Konto usunięte: tak macie sie ubierac

Marcinie... d83dde12
2 zdj- wieśniacko ;/
PoetkaHyde
PoetkaHyde
  3 Februarie 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: (z matowymi wstawkami a la skóra-żadna wieśniara nie powstydziłaby się takich xD)

też mam 2 pary legginsów ze wstawkami, ale nie matowymi, tylko błyszczącymi, i też jako wieśniarze mi się podobają xD
Konto usunięte
Konto usunięte: buty oficerki

nie cierpię..
Konto usunięte
Konto usunięte: na co dzień praktycznie zawsze noszę spodnie xD za to jeśli chodzi o imprezy-nigdy; zawsze spódnica/sukienka (przylegająca, innych nie lubię)

a ja praktycznie zawsze legginsy d83ddc97
w ogóle nie rozumiem, dlaczego ktoś sobie wymyślił, że do legginsów nie można nosić bluzek... jak bluzka przykrywa tyłek chociaż minimalnie, to chyba nie jest źle? mi się czasem zdarza nosić legginsy do swetra i szpilek (ale z innego materiału niż te najzwyklejsze legginsy). jakie masz zdanie na ten temat, kaasey? bo w sumie nie znam żadnej dziewczyny oprócz mnie, która by tak chodziła
PoetkaHyde
PoetkaHyde
  3 Februarie 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: i też jako wieśniarze

jak typowej wieśniarze*
kaasey
kaasey
  3 Februarie 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: w ogóle nie rozumiem, dlaczego ktoś sobie wymyślił, że do legginsów nie można nosić bluzek... jak bluzka przykrywa tyłek chociaż minimalnie, to chyba nie jest źle? mi się czasem zdarza nosić legginsy do swetra i szpilek (ale z innego materiału niż te najzwyklejsze legginsy). jakie masz zdanie na ten temat, kaasey? bo w sumie nie znam żadnej dziewczyny oprócz mnie, która by tak chodziła

nie lubię noszenia legginsów jak spodni, chociaż u niektórych loszek (z ładnymi tyłkami xD) jest to do zaakceptowania :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.