xxxxXLoveXxxxx
xxxxXLoveXxxxx
  7 Iunie 2012 (pierwszy post)

Anna Matlewska - tancerka , wokalistka, aktorka musicalowa.

Ania swoją przygodę z tańcem rozpoczęła w wieku 5 lat, kiedy to pierwszy raz poszła na zajęcia do Rytmix Dance Studio Wiesławy Wolnej, pod której skrzydłami rozwijała i nadal rozwija swój talent taneczny. To właśnie pod okiem Pani Wiesławy Wolnej Ania stawiała pierwsze kroki na parkiecie i dzięki Jej wsparciu osiąga sukcesy. W 2007 roku Ania zadebiutowała na scenie Teatru Muzycznego Roma w Warszawie w musicalu Akademia Pana Kleksa, w obsadzie aktorskiej, rola Róży- siostry głównej bohaterki Rezedy. Po drodze było jeszcze wiele pojedynczych sukcesów, ale największy Ania odniosła całkiem niedawno o czym usłyszymy już niebawem.

1-Co na tak a co na nie ?
2-W skali 1-10 ?
3-Na kogo stawialiście na Anię czy na Briana :)?
LuznyGosc
LuznyGosc
  8 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Papuga. :-P

:ziober2:

Igor tez placek.
SummerSale
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
SummerSale
  8 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 1-Co na tak a co na nie ? 2-W skali 1-10 ? 3-Na kogo stawialiście na Anię czy na Briana :)?

zwyczajna nastolatka. wizualnie okej.. ale, oglądałam program. jej głos jet tak denerwujący, ze ojejej. plus ciągłe poprawianie włosów. młoda jest, dobrze, ze wygrał ten chłopak.. chociaż naj, naj była Magda która odpadła tydzień temu, ta co sis miała w programie. :d
Adidasowa
Adidasowa
  8 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 1-Co na tak a co na nie ? 2-W skali 1-10 ? 3-Na kogo stawialiście na Anię czy na Briana :)?

1. Taka sobie. Niezbyt piękna.
2. 5.
3. Nie oglądam tego badziewia
Babsy
Babsy
  8 Iunie 2012

ano odrzuca, ani oszalamia- 5.

Marylka
Marylka
  8 Iunie 2012
Konto usunięte

Całkiem spoko twarzyczka, wyćwiczone ciałko. Nie mam zastrzeżeń, ewentualnie do zachowania, bo mocno z niej śmiechałam na castingu, chociaż dobrze, że walczyła :-) (chyba, że mylę i to inna lamentowała i błagała żyri :-D).
Dałabym 5-6.
Nie głosowałam w ogóle, oglądałam co piąty odcinek, przelotem.
RudaCholera
Reputacja: 3 | BluzgometrTM: 19
RudaCholera
  9 Iunie 2012

Dziecko, 1.

Nie jestem tu nowa :nie:

totaIIyRAWR
totaIIyRAWR
  10 Iunie 2012

nie lubię jak płaczą w takich durnych programach

Konto usunięte
Konto usunięte: 2-W skali 1-10 ?

po "jukendensowej" przemianie 8
Patty527
Patty527
  10 Iunie 2012
Konto usunięte

1. Kurde jak ona mnie irytowała na początku ;| A teraz może być, fajnie tańczy.
2. 5
3. Bardziej na Briana.
Metaluga
Metaluga
  11 Iunie 2012

zwykla dziewuszka, na dodatek nie w moim typie, nie ma w sobie nic szczególnego, przyciągającego

SkazanaNaBana
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
SkazanaNaBana
  11 Iunie 2012

To ta co tak ryczała, żeby ją przyjęli?!

NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  12 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 2-W skali 1-10 ?

4

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

Marylka
Marylka
  12 Iunie 2012
SkazanaNaBana
SkazanaNaBana: To ta co tak ryczała, żeby ją przyjęli?!

Ta sama. :)
asexualna
asexualna
  12 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 1-Co na tak a co na nie ? 2-W skali 1-10 ?

W ogóle mi się nie podoba, nie mój typ :(
Daję 2.
luk7
luk7
  13 Iunie 2012

strasznie marna ta dziewuszka. Nie interesuja mnie jakies tandetne tancereczki z cyrku zoo dla otumionej mlodziezy w obsranych spodniach i kaloszach czy innych garnkach na glowie.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.