goodeyeseo
goodeyeseo
  17 August 2012 (pierwszy post)

Od dziecka walczyłam z okropnym trądzikiem a moje odbicie w lustrze przyprawiało mnie o zawrót głowy – i nie było to spowodowane bynajmniej obłędnym wrażeniem, które sprawiałam, a raczej przerażeniem. Po latach wizyt u dermatologów i hektolitrach preparatów wtartych w moją twarzyczkę udało mi się pozbyć tego paskudztwa. Jednak – jak to w większości przypadków bywa- moja walka na tym się nie skończyła. Po paskudnym trądziku pozostały równie paskudne blizny. Na nowo toczę walkę – tylko przeciwnik się zmienił. Od jakiegoś czasu szukam skutecznego sposobu na blizny po trądziku Przetestowałam już mnóstwo kosmetyków i maści jednak z miernym skutkiem. Czy ktoś z was miał podobne problemy i poradził sobie z nimi? Help ! mam dość tych kraterów zdobiących moją buzie.

Gejszalicious
Reputacja: -4 | BluzgometrTM: 29
Gejszalicious
  17 August 2012

najlepsze rozwiązanie to złuszczanie naskórka czyli seria mikrodermabrazjii, eksfoliacji kwasami, peeling azjatycki, polski peeling ziołowy lub inne - możliwości jest mnóstwo :)

Konto usunięte
Konto usunięte: blizny po trądziku

kryptoreklama d83dde13
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
Earth
Earth
  17 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a blizny po trądziku

Bardzo nieuprzejme to było (nie kliknęłam, zawsze zaglądam pod linkami na lewym pasku przeglądarki co się tam kryje).

Zgaduję, że autorka żadnego problemu nie ma, więc temat do zamknięcia. ;-)
marta0859
marta0859
  17 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dobiących moją buzie.

to chyba wątpliwa ozdoba d83dde31
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.