1.Myślicie, ze są wygodne?
2.Kupiłybyście je?
3.Gdzie mogę dostać podobne?
4.Lepsze czarne czy beżowe?
5. Czy one będą 'optycznie skracać nogę' ?
Pozdrawiam i dziękuję za wszystkie odpowiedzi:)

Wyglądają na mega niewygodne
Nie kupiłabym
Cholera wie, pewnie w CCC
Beżowe ładniejsze, choć będą szybko się brudzić, czarne bardziej praktyczne ale będzie na nich osiadał kurz i inne pierdoły, widać, że są z zamszu lub z czegoś zamszopodobnego więc tak czy siak będą brzydkie po jakimś czasie
Raczej wydłużą... w końcu są wysokie i raczej to, że sięgają do kostki nie będzie miało wpływu na skrócenie
Podobają mi się tego typu buty ... ale te wyglądają na tandetne. Źle wyprofilowane ... i wiem, że w dokładnie w takich kręgosłup będzie bardzo wyczuwalny :D
nogi wyglądają w nich jak kopytka... jestem na nie;P
koleżanka ma 15cm koturn i kilku kroków nie była w stanie zrobić sama
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
tu stare zdjecia tych butow, o ktorych wyzej (kolor na pierwszym zdjeciu zaklamany)
prawdziwy ich kolor byl taki jak na zdjeciu nizej
fajnie jest miec stare zdjecia :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Okazywanie miłości nie jest bezpieczne, a dążenie do intymności jest ryzykiem .
mam podobne i sa bardzo wygodne.
buty na szczupła nogę, (smukła kostka bo optycznie skracają i przy masywnych nogach efekt jest kiepski.
czerwone piękne :)
swojego czasu zachciało mi się takich z hausa,
ale jak miałam trochę kasy to już tych butów nie mieli