Konto usunięte: Beżowe ładniejsze, choć będą szybko się brudzić, czarne bardziej praktyczne ale będzie na nich osiadał kurz i inne pierdoły,
moim zdaniem beżowe są własnie śliczne, ale ze względu na zbliżająca się porę roku nie wiem czy to dobry pomysł ..
Ela: Mogą, ale nie muszą, zalezy co będziesz miała na nogach.
raczej spodnie, bo tych butów nie założyłabym do sukienki/spódniczki
Konto usunięte: ale te wyglądają na tandetne.
no własnie co się jednemu podoba drugiemu nie koniecznie, swoja droga myślałam ze te buty są takie super że każdemu się spodobają
Konto usunięte: Mam podobne, tylko na obcasie,
możesz pokazać? gdzie kopiłaś?
Konto usunięte: nogi wyglądają w nich jak kopytka...
właściwie to urok butów z deezee :)
te, które pokazałaś są ładne, jednak ja nie zdecydowałabym się na ten kolor :-) a gdzie je kupiłaś kurde z tymi kamyczkami to nie za wesoło, zaczynam się przekonywać, ze taka wysokość koturny nie będzie dla mnie odpowiednia..
BujajSieNaDwa91: . Zależy ile masz wzrostu .
mam 1,62m i myślałam ze taka koturna wydłuży mi nogi automatycznie ale znowu kształt tego buta, niespecjalnie by się do tego przyczynił:(
BujajSieNaDwa91: jeszcze łazić w nich nie umiała. Przykry widok ...
w sumie nie ma się co dziwić, może miała początki, pierwszy raz buty na nodze ;)
sol6: buty na szczupła nogę,
to odpada niestety, bo moje nogi są masywne, niby jest male wcięcie w kostce ale przy masywnych nogach no to wierze CI NA słowo, ze może to wyglądać śmiesznie, swoja droga mam na koturnach sandały (tak z 15 cm) i powiem Ci ze kiedyś koleżanka szczerze schlebiła mi mówiąc zez daleka nie mogła mnie poznać bo nogi się tak wysmukliły optycznie :)
Konto usunięte: takich z hausa,
widziałam te buty, nawet siostra mierzyła, ale wtedy uważałam je za strasznie kopyta, w sumie teraz tamte tez tak wyglądają ale i tak nie są najtragiczniejsze :))
SkazanaNaBana: Nie znoszę butów na koturnie,
tez tak miałam długi czas, ale od niedawna szukam tylko takich butów, bardzo mi sie podobają:)