Chcialabym sobie zakupic to cudo, jak tak to zachwalaja na wizazu, sa rowniez negatywne opinie... Niby szczoteczka podczas oczyszczania usuwa wagry i niedoskonalosci...
Mam drobne wagry na nosie, i od czasu do czasu maly wysyp niespodzianek.
Uzywalyscie?
Jak dziala?
Jestescie Zadowoleni?
Garnier Peeling Brusher. strona 1 z 4
Ja używałam żel z L'oreala też z tego typu szczoteczką
sam żel nie był jakiś super ale miałam wrażenie że dzięki tej szczoteczce lepiej oczyszczam twarz dlatego używałam ją ze swoim ulubionym żelem...sama może skusiłabym się na ten z garniera, ciekawa jestem jak wypadnie jego szczoteczka w porównaniu do tamtej
mam awersję do garniera, szczególnie jeśli chodzi o produkty do twarzy, bo są bardzo agresywne. wątpie też, żeby dało rade z wągrami, aczkolwiek jeśli zdecydujesz się na zakup i przetestujesz to się nam pochwal jakie masz wrażenia.
ta niebieska linia do cery z trądzikiem rzeczywiście nie jest dobra (alkohol w toniku, "żrący żel do mycia twarzy (ten z pompką))
ale miałam dwa toniki - ten zielony i różowy i były jak dla mnie bardzo dobre :)
reklama reklama aaa pranie mózgu już od rana

wg mnie szczoteczka wągrów nie usunie :) co najwyżej może zapobiegać powstawaniu nowych poprzez dokładniejsze oczyszczenie powierzchni skóry :)
a ja mam pytanie dlaczego wy kupujecie żele ze szczotkami jak można lepszą szczotke do twarzy kupić osobno ... ?
Zakupilam to cudo, jakim go mianuja.. strasznie wysusza skjore, bez kremu dobrze nawilzajacego ani rusz... szczoteczka slabo oczyszcza twarz... nie dal rady ze zmyciem makijazu.. KLAPA..
Wolę gąbki do tego przystosowane
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
niestety spodziewałam się takiego finiszu
miałam ją wielokrotnie, kiedyś ok, a teraz moja buzia jest tak wrażliwa, że ta szczota jest dużo za mocna i nie da rady
to był tylko pierwszy obrazek z google.. ale powiem Ci, że sama miałam kilka szczotek do twarzy i jedne były twarde drugie miękkie ...
aktualnie mam gąbeczke do mycia twarzy z Rossmana :D