Hipster -
1.Kto to taki,jak ich postrzegacie ?
2.Znasz osobę,którą możnaby tak nazwać ?
3.Czy nie uważacie,że ostatnimi czasy modne jest bycie niemodnym ?
Hipster strona 2 z 3
Domyslilam sie :D
Dla mnie to takie podszywanie sie pod hipstera... cos takiego jak w moich latach mlodzienczych byla moda na skejtow - wszyscy chodzili w szerokich spodniach, a moze jeden czy dwoch naprawde na desce jezdzili

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
jestem młodą dziewoją, aczkolwiek pamiętam tą modę, koszmarr

denerwuje mnie ta moda 'na hipstera', w szczególności u facetów, którzy robią z siebie nie wiadomo co. a tak btw. dobra na fejsie jest strona o takich ciotach- nazywa się "bezradne męskie nóżki"

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Nazywają mnie hipsterem przez moje okulary Które nie mają mocy "0" a minus pięć, ale to już inna bajka XD Vansy też mam (chyba 5 par) i ipoda z konkursu, ale to chyba nie to
Madzia zaciągnęła sie nikotyną i głupoty gada
Taka książka to tylko Samsung :D
Chociaż jakiś nowy HTC wyszedł, tez wielki potwór... Pierwsze jak widziałam u ludzi to myślałam, że to jakiś mini tablet :D