Martinez90wawa
Martinez90wawa
  22 Noiembrie 2012 (pierwszy post)

Przyznam, że chciałbym trochę zmienić swój styl ubierania i fryzurę. Nie mam pomysłu na to, więc liczę na szczere odpowiedzi i posty z radami :) Tylko, bez zbytnio krzykliwych propozycji :)

Martinez90wawa
Martinez90wawa
  1 Decembrie 2012

No po tym starcie, jestem w połowie drogi już, myślałem, że zajmie to zdecydowanie mniej czasu. Ja lanserem nie jestem, więc raczej lansowanie się odpada. Zazwyczaj jest mi gorąco, więc wystarcza mi sam t-shirt lub koszula (w zależności od tego co założę). Zwężanym nogawkom też jestem przeciw, toreb też nie będę nosił bo ja zazwyczaj mam tylko przy sobie telefon, portfel z dokumentami no i klucze do auta. Te połączenie co na końcu napisałaś to naprawdę fajne mi się wydaje i jak będzie cieplej trochę to wypróbuję :D Co do ubrań itp większych o 200 numerów też mówię nie, o takich gaciach przydużych to ja je nazywam pieluchy. Szalik to ja tylko poniżej -10 wkładam :) Twoją lekturę dobrze mi się czytało, choć większość to obrazki. Masz piwo u mnie :Dd83cdf7a

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 485
Kiniowska
  1 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No po tym starcie, jestem w połowie drogi już, myślałem, że zajmie to zdecydowanie mniej czasu.

I tak jesteś do przodu - u niektórych, np u mnie, ZAWSZE kończy się na gadaniu. ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja lanserem nie jestem, więc raczej lansowanie się odpada.

Chciałam, żeby "możesz dodać też te okulary" zabrzmiało bardziej oryginalnie... :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: toreb też nie będę nosił bo ja zazwyczaj mam tylko przy sobie telefon, portfel z dokumentami no i klucze do auta.

Opcja na uczelnię, do pracy, itd. Plecak to też jakieś rozwiązanie, ale tylko na sportowo - dresy, bluza.

Konto usunięte
Konto usunięte: Te połączenie co na końcu napisałaś to naprawdę fajne mi się wydaje i jak będzie cieplej trochę to wypróbuję :D

Z marynarką, T-shirtem i jeansami? ;) Marynarka może być też w sportowym kroju i z podwiniętymi do łokci rękawami - można tak załatwić zwykłą z długim rękawem albo znaleźć taką, która jest już w ten sposób uszyta.

Konto usunięte
Konto usunięte: Co do ubrań itp większych o 200 numerów też mówię nie, o takich gaciach przydużych to ja je nazywam pieluchy.

:lol2:
Czy przyduże to nie wiem, raczej normalne i dopasowane, ale 70% ich powierzchni ogląda świat z przestrzeni między koszulką a spodniami. :P Czego ja już nie widziałam... w komiksy jakieś, jednokolorowe z lansiarskim napisem "Calvin Klein" na gumce, w jakiś deseń zwierzęcy, itd. :nie:

Konto usunięte
Konto usunięte: Twoją lekturę dobrze mi się czytało, choć większość to obrazki. Masz piwo u mnie :D

Wypite do dna! ;)
Obrazki wstawiałam bo opisówka mogłaby być ciężka... :D

A jeszcze takie kombinacje mi się nawinęły:

(szalik out, spodnie normalne, buty jakieś "adidasowate")

(1 ok; 2 mniej wzorów, dłuższy sweter i bardziej dopasowane kolory; 3 dramat więc odpada całkowicie)

(właśnie o coś takiego chodziło mi wyżej!)

(spodnie odwinięte, pan w zestawie i nawet sobie bym te ciuchy kupiła :pavarotti:)

(spodnie jeszcze ujdą, kurtka z materiału innego niż a'la kitowcy - opcja na -10 bo szalik :P)

(szalik out)

(szalik out)

I uniwersalny dodatek :zakochany: - ma być duży, solidny i żeby było widać, że to męski :P :

albo...

aaalbo...

Nie zdziwię się jak zwątpisz, że potrafię pisać krótkie posty... :crylol:
Martinez90wawa
Martinez90wawa
  1 Decembrie 2012
Kiniowska
Kiniowska: I tak jesteś do przodu - u niektórych, np u mnie, ZAWSZE kończy się na gadaniu. ;)

Trzeba znaleśc motywację, nawet dla samego siebie :)
Kiniowska
Kiniowska: Opcja na uczelnię, do pracy, itd. Plecak to też jakieś rozwiązanie, ale tylko na sportowo - dresy, bluza.

Mam plecak, kończę magisterke i go za półtora roku na łyżwy przeznaczam.

Kiniowska
Kiniowska: Z marynarką, T-shirtem i jeansami? ;) Marynarka może być też w sportowym kroju i z podwiniętymi do łokci rękawami - można tak załatwić zwykłą z długim rękawem albo znaleźć taką, która jest już w ten sposób uszyta.

Tak o to mi chodziło :) Kupie sobie taką marynarkę, poczekam tylko, aż upatrzę odpowiednią.

Kiniowska
Kiniowska: Czy przyduże to nie wiem, raczej normalne i dopasowane, ale 70% ich powierzchni ogląda świat z przestrzeni między koszulką a spodniami. :P Czego ja już nie widziałam... w komiksy jakieś, jednokolorowe z lansiarskim napisem "Calvin Klein" na gumce, w jakiś deseń zwierzęcy, itd.

Też jestem za normalnymi jeansami, a nie gatkami odsłaniającymi 70% ich powierzchni. Zawsze się zastanawiałem, co widziały znajome w takich spodniach. W końcu się nie domyśliłem.

Kiniowska
Kiniowska: Wypite do dna! ;) Obrazki wstawiałam bo opisówka mogłaby być ciężka... :D

To idzie druga kolejka piwa :D d83cdf7ad83cdf7aNo i dobrze robisz z tymi obrazkami, są dla mnie lepszym punktem odniesienia.
Propozycje nr1 też myślałem nad tym, mam kamizelke od garnituru i nigdy jej nie zakładałem, więc chyba znalazłem dla niej jakieś zastosowanie.
Prop nr2 to jest prawie to co chciałem mieć na następnym zdjęciu, które na fotke wrzucę. za jakiś czas.
Reszta propozycji też ma coś ciekawego, więc sobie to wyciągnę dla siebie i coś sam połączę.

Kiniowska
Kiniowska: I uniwersalny dodatek - ma być duży, solidny i żeby było widać, że to męski :P :

No to akurat mam... od ojca dostałem zegarek 6 lat temu, na 16 urodziny. Tylko muszę mu branzoletę jakoś kupić, bo po pijaku oryginalnąrozwaliłem na 18. Długa historia :P

Kiniowska
Kiniowska: Nie zdziwię się jak zwątpisz, że potrafię pisać krótkie posty...

Oj ciężko sprawić bym w coś zwątpił (a tylko w jedno zwątpiłem, ale nie ma to związku z tematem naszym), na pewno twoje posty nie są długie, bo bardzo mi pomagają w zmianach w swojej garderobie. d83dde03Tak samo jak od NicZaFriko.
Kiniowska
Kiniowska
  1 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Trzeba znaleśc motywację, nawet dla samego siebie :)

Mam mniej więcej taką, że "ja im wszystkim jeszcze pokażę" ale jestem mistrzynią w odkładaniu tego zamiaru na później, więc... :P

Konto usunięte
Konto usunięte: Tak o to mi chodziło :) Kupie sobie taką marynarkę, poczekam tylko, aż upatrzę odpowiednią.

Możesz zajrzeć do Top Secret, Reportera - rzeczy mają ani eleganckie, ani sportowe - takie w sam raz. ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: Też jestem za normalnymi jeansami, a nie gatkami odsłaniającymi 70% ich powierzchni. Zawsze się zastanawiałem, co widziały znajome w takich spodniach. W końcu się nie domyśliłem.

Również tego nie ogarniam, łączę się w bólu. :D
:lol2:
Bożyszcze nastolatek a chodzi jak fleja. :) Gdyby mi się tak facet pokazał na oczy, to bym go związała i podciągnęła spodnie pod same pachy, miażdżąc to i owo. :D

Konto usunięte
Konto usunięte: To idzie druga kolejka piwa :D No i dobrze robisz z tymi obrazkami, są dla mnie lepszym punktem odniesienia. Propozycje nr1 też myślałem nad tym, mam kamizelke od garnituru i nigdy jej nie zakładałem, więc chyba znalazłem dla niej jakieś zastosowanie.

Może iść, ale proszę mi później nie wytykać literówek! ;P
Garniturowe mają chyba plecy z innego materiału niż całość. Nie wiem jak by to wyglądało - nigdy nie próbowałam takich połączeń, mimo tego podobają mi się. ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: Prop nr2 to jest prawie to co chciałem mieć na następnym zdjęciu, które na fotke wrzucę. za jakiś czas.

Czego brakuje? ;>

Konto usunięte
Konto usunięte: Reszta propozycji też ma coś ciekawego, więc sobie to wyciągnę dla siebie i coś sam połączę.

Oczywiście. To jedynie sugestie, można (trzeba) je mieszać/łączyć.

Konto usunięte
Konto usunięte: No to akurat mam... od ojca dostałem zegarek 6 lat temu, na 16 urodziny. Tylko muszę mu branzoletę jakoś kupić, bo po pijaku oryginalnąrozwaliłem na 18. Długa historia :P

Ech, imprezy 18tkowe... :zakochany: :P

Konto usunięte
Konto usunięte: Oj ciężko sprawić bym w coś zwątpił (a tylko w jedno zwątpiłem, ale nie ma to związku z tematem naszym), na pewno twoje posty nie są długie, bo bardzo mi pomagają w zmianach w swojej garderobie. Tak samo jak od NicZaFriko.

Oby te propozycje przyniosły efekt taki, jaki zamierzałeś osiągnąć. ;)
Martinez90wawa
Martinez90wawa
  1 Decembrie 2012
Kiniowska
Kiniowska: Mam mniej więcej taką, że "ja im wszystkim jeszcze pokażę" ale jestem mistrzynią w odkładaniu tego zamiaru na później, więc... :P

Więc pokaż i udowodnij sobie, że możesz :) To jest mój uniwersalny sposób motywacji.

Kiniowska
Kiniowska: Możesz zajrzeć do Top Secret, Reportera - rzeczy mają ani eleganckie, ani sportowe - takie w sam raz. ;)

Jak znajde te butiqi na ojczystym mokotowie w galerii mok. albo zlotych tarasach przed zajeciami to zajrze tam :) Chyba, że znajde jeszcze coś ładniejszego.

Kiniowska
Kiniowska: Również tego nie ogarniam, łączę się w bólu. :D Bożyszcze nastolatek a chodzi jak fleja. :) Gdyby mi się tak facet pokazał na oczy, to bym go związała i podciągnęła spodnie pod same pachy, miażdżąc to i owo. :D

Hahah, bożyszcze xD Wygląda to zdjęcie pe.... Dobrze byś zrobiła, nawet bym ci pomógł, tylko jest jedno ale. To coś nie ma żadnego to i owo, stąd ten cieniutki eunusi głosik. Nie poczułoby to większego bólu oprócz kopa :) Oj na uczelni dziennej to się robiło podloty i trolling fankom biebera na facebooku, te wspomnienia... :D

Kiniowska
Kiniowska: Może iść, ale proszę mi później nie wytykać literówek! ;P Garniturowe mają chyba plecy z innego materiału niż całość. Nie wiem jak by to wyglądało - nigdy nie próbowałam takich połączeń, mimo tego podobają mi się. ;)

No to idzie, a potem zaraz trzecia :) Nie będę ci wytykać literówek :D Chyba, że chcesz kolejke whiskey albo potrójną tekle, to też zaraz poleci :) Nie pamiętam jakie plecy ma moja kamizelka od garnka, ale jutro ogarnę, bo nie chce mi się o tej porze wyciągać garnituru z szafy i pokrowca. Wiem tylko tyle, że jest czarna. :) Ja wypróbuję tego, jeżeli uda mi się coś na sylwestra ogarnąć.

Kiniowska
Kiniowska: Czego brakuje? ;>

Nic nie brakuje, po prostu dałbym inną koszulę i odrobinę inne, ale podobne buty :)

Kiniowska
Kiniowska: Ech, imprezy 18tkowe... :P

O tak, 4 lata minely od tej pamietnej, a ja jeszcze nie kupilem tej branzolety do zegarka :P

Kiniowska
Kiniowska: Oby te propozycje przyniosły efekt taki, jaki zamierzałeś osiągnąć. ;)

Sądzę, że mi pomogą i to bardzo. Ja chcę tylko uaktualnić swoją garderobę i już poważniej wyglądać. Już nie wypada by stary chłop chodził całe życie i wszędzie w samych t-shirtach :) Sporo się już dowiedziałem w tym temacie :) I zawsze jestem otwarty na więcej info :)
Kiniowska
Kiniowska
  1 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Więc pokaż i udowodnij sobie, że możesz :) To jest mój uniwersalny sposób motywacji.

Sama dla siebie... warto spróbować. :)
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak znajde te butiqi na ojczystym mokotowie w galerii mok. albo zlotych tarasach przed zajeciami to zajrze tam :) Chyba, że znajde jeszcze coś ładniejszego.

A no... więcej tam pewnie będzie H&M, Zary, River Island. Ja polecam te, które istnieją w stężeniu dość wysokim na moim zad*piu. Cropp, House, Ney Yorker - omijaj szerokim łukiem, chyba że nie masz w czym ćwiczyć albo sprzątać samochodu. ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: Hahah, bożyszcze xD Wygląda to zdjęcie pe.... Dobrze byś zrobiła, nawet bym ci pomógł, tylko jest jedno ale. To coś nie ma żadnego to i owo, stąd ten cieniutki eunusi głosik. Nie poczułoby to większego bólu oprócz kopa :) Oj na uczelni dziennej to się robiło podloty i trolling fankom biebera na facebooku, te wspomnienia... :D

Bożyszcza to bym kijem przez ścierkę nie tknęła - chociaż muszę przyznać, że się skurkowaniec "wylaszcza" :and: - ale miałam na myśli mojego faceta czy coś w ten deseń. Temu to na stówę byłoby co miażdżyć... :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: Nic nie brakuje, po prostu dałbym inną koszulę i odrobinę inne, ale podobne buty :)

To tylko przykład/wzór/baza. Wybór kolorów, itd należy do Ciebie.

Konto usunięte
Konto usunięte: No to idzie, a potem zaraz trzecia :) Nie będę ci wytykać literówek :D Chyba, że chcesz kolejke whiskey albo potrójną tekle, to też zaraz poleci :) Nie pamiętam jakie plecy ma moja kamizelka od garnka, ale jutro ogarnę, bo nie chce mi się o tej porze wyciągać garnituru z szafy i pokrowca. Wiem tylko tyle, że jest czarna. :) Ja wypróbuję tego, jeżeli uda mi się coś na sylwestra ogarnąć.

Nie, nie, ja ostatnio grzecznie... :rotfl:
A poza tym ciekawie by wyglądało grzebanie bez konkretnego celu w garniturze przed północą w sobotni wieczór. :D

Konto usunięte
Konto usunięte: O tak, 4 lata minely od tej pamietnej, a ja jeszcze nie kupilem tej branzolety do zegarka :P

To się tylko delikatnie przeciągnęło w czasie. :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Sądzę, że mi pomogą i to bardzo. Ja chcę tylko uaktualnić swoją garderobę i już poważniej wyglądać. Już nie wypada by stary chłop chodził całe życie i wszędzie w samych t-shirtach :) Sporo się już dowiedziałem w tym temacie :) I zawsze jestem otwarty na więcej info :)

Ale to wygodne jest! :P
Chociaż rozumiem Cię, bo mój strój na szybko to też zazwyczaj T-shirt/bokserka, jakieś spodnie i bluza/sweter. Szlag mnie trafia jak mam się ciapciać z prasowaniem 2 godziny i drugie 2 ubierać jakieś wymyślne bluzki, spódnice czy inne cuda. Ale trafia mnie też, jak grupą kupujemy drinki w jakimś klubie a tylko mnie potrafią wylegitymować... :P Z jednej strony fajnie, ale z drugiej ileż można być branym za nieletniego. :nie:
Martinez90wawa
Martinez90wawa
  2 Decembrie 2012
Kiniowska
Kiniowska: Sama dla siebie... warto spróbować. :)

Działa to, tylko nie wolno odpuszczać :)

Kiniowska
Kiniowska: A no... więcej tam pewnie będzie H&M, Zary, River Island. Ja polecam te, które istnieją w stężeniu dość wysokim na moim zad*piu. Cropp, House, Ney Yorker - omijaj szerokim łukiem, chyba że nie masz w czym ćwiczyć albo sprzątać samochodu. ;)

H&M to tylko z damskimi ubraniami są chyba :P Cropp i reszte zawsze omijałem, bo tam tandeta jest zazwyczaj :P A do ćwiczenia to ja w decathlonie biore xD

Kiniowska
Kiniowska: Bożyszcza to bym kijem przez ścierkę nie tknęła - chociaż muszę przyznać, że się skurkowaniec "wylaszcza" - ale miałam na myśli mojego faceta czy coś w ten deseń. Temu to na stówę byłoby co miażdżyć...

A ja chętnie bym go ośmieszył na oczach milionów fanek :D Najpierw musiałbym dostać gdzieś azyl polityczny, bo polowanie na mnie by było :) Po za tym ta cała Selena szybko to zostawiła. Wiem co miałaś na myśli, tylko lubie jeździć po tym dzieciaku na różne sposoby.

Kiniowska
Kiniowska: Nie, nie, ja ostatnio grzecznie... A poza tym ciekawie by wyglądało grzebanie bez konkretnego celu w garniturze przed północą w sobotni wieczór. :D

Ja zawsze na hardkorze jadę, bo i tak nikt się do mnie nie przywala potem po imprezie i nie wydzwania :D O tak, byłoby to ciekawe xD Zajrzałem do garnka przed chwilą i jest cały zrobiony z jednolitego materiału.

Kiniowska
Kiniowska: To się tylko delikatnie przeciągnęło w czasie. :)

Delikatnie mówiąc d83dde1d

Kiniowska
Kiniowska: Ale to wygodne jest! :P Chociaż rozumiem Cię, bo mój strój na szybko to też zazwyczaj T-shirt/bokserka, jakieś spodnie i bluza/sweter. Szlag mnie trafia jak mam się ciapciać z prasowaniem 2 godziny i drugie 2 ubierać jakieś wymyślne bluzki, spódnice czy inne cuda. Ale trafia mnie też, jak grupą kupujemy drinki w jakimś klubie a tylko mnie potrafią wylegitymować... :P Z jednej strony fajnie, ale z drugiej ileż można być branym za nieletniego.

O tak jest bardzo wygodnie, ale nic więcej :P Ja tak od zawsze się ubierałem. Prasowanie jest najgorsze, stąd czasami (nie cały czas) wymyślam, że źle się czuję, by ktoś za mnie to zrobił :P Dobrze, że cię legitymują, dłużej zachowasz młody wygląd :)
Ja w klubach i na dyskach nie mam tego problemu, że mnie legitymują, ale zawsze w sklepach jak biorę alko to standard d83dde04 Choć ja z twarzy i tak wyglądam na 16 lat :P
Kiniowska
Kiniowska
  2 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: H&M to tylko z damskimi ubraniami są chyba :P Cropp i reszte zawsze omijałem, bo tam tandeta jest zazwyczaj :P A do ćwiczenia to ja w decathlonie biore xD

Widziałam działy męskie, dziecięce... :woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja zawsze na hardkorze jadę, bo i tak nikt się do mnie nie przywala potem po imprezie i nie wydzwania :D O tak, byłoby to ciekawe xD Zajrzałem do garnka przed chwilą i jest cały zrobiony z jednolitego materiału.

No to śmiało możesz próbowac z zestawem j/w. ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: Delikatnie mówiąc

d83dde03

Konto usunięte
Konto usunięte: O tak jest bardzo wygodnie, ale nic więcej :P Ja tak od zawsze się ubierałem. Prasowanie jest najgorsze, stąd czasami (nie cały czas) wymyślam, że źle się czuję, by ktoś za mnie to zrobił :P Dobrze, że cię legitymują, dłużej zachowasz młody wygląd :) Ja w klubach i na dyskach nie mam tego problemu, że mnie legitymują, ale zawsze w sklepach jak biorę alko to standard Choć ja z twarzy i tak wyglądam na 16 lat :P

Zacznę ćpać, chlać, palić, nakładać metrową tapetę i ubierać się jak stara baba - a nóż widelec doda te 2-3 latka. :D
Martinez90wawa
Martinez90wawa
  3 Decembrie 2012
Kiniowska
Kiniowska: Zacznę ćpać, chlać, palić, nakładać metrową tapetę i ubierać się jak stara baba - a nóż widelec doda te 2-3 latka. :D

dokupić jeszcze doklejaną brodę i wąsy i będzie komplet d83dde04

Kiniowska
Kiniowska: Widziałam działy męskie, dziecięce...

Mają tam też dresy dla dorosłych :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.