prosze o wypowiedzi glownie kobiet, zastanawiam sie nad perfumem i nie wiem co wybrac?
chanel platinum egoiste edt
dior homme intense edp
gucci guilty edt
diesel only the brave
pewnie dior dla wielu bedzie nieznanym zapachem, ale doradzajcie i dawajcie tez swoje inne sugestie;)
pytanie do kobiet- perfum meski
Po tych tematach z perfumami widać że święta idą :)
Z tych, co podałeś Dior Homme Intense - przez top note, którą jest lawenda trzeba dać im drugą szanse, bo pierwszy raz mnie odrzuciło od nich. Pózniej jednak... Idealne perfumy na wieczór, pachną gorącym, ognistym seksem, takim dzikim z wbijaniem paznokci w plecy ;D
Najmniej atrakcyjny z powyższych jest Diesel - ich perfumy kojarzą mi sie z taniością, tandetą i facetami, którzy kupują perfumy na szybko, byleby czym pachnieć.
Od siebie zaproponuje zapach na dzień - Prada Luna Rossa i YSL L'Homme
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
W wołaczu piszemy cały wyraz z dużych liter?
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
@Styka
To ja już wiem do kogo bede z pytaniami latać, bo moj polski to coraz większa bieda jest :ziober2: