Pozwolę sobie złożyć życzenia świąteczne wszystkim udzielającym się w dziale Moda&Uroda ! Udanego Sylwestra i samych sukcesów w każdej dziedzinie życia w nadchodzącym Nowym Roku 2013! ;****
Życzy Wasza ulubiona (owszem, jedyna
) moderatorka, Paulina
lista tematów
Wesołych Świąt!
Kochani, Wesołych Świąt! Miłej atmosfery w rodzinnym gronie, pyszności na stole, ewentualnie alkoholu lanego litrami
Ja, nawet się załapałem ^^
Poważnie? Nie ma innej mordującej?

Tobie zaś życzyć cza: [color=white](w sumie to wszystkim udzielającym się dupeczkom tutej)
Połamania pazura, by schludna nie była fryzura, źle kryjących lakierów i więcej komplementów od frajerów

to co przeżyłem z wczoraj na dzisiaj raczej tego nie mozna nazwać " normalnymi " świętami... nie wiem czy to można nazwać w ogóle świętami... także śmiało mogę napisać że " świąt " jak dla mnie nie ma w tym roku wcale... Ale Tobie Wesołych jak najbardziej w jeszcze lepsze outofity żebym miał co oglądać i się jarać :D :*
Dziękuję pięknie! :)
Jakie fajne!

No to ja, korzystając z tematu, również życzę wszystkim Forumowiczkom i Forumowiczom z okazji tych Świąt wszystkiego tego, czego sami sobie życzycie. :) Myślę, że takie życzenia są najlepsze, bo sami najlepiej wiecie czego chcecie, o czym marzycie i co sprawi Wam radość. ;)
A życzenia bardziej pod tematykę działu są takie - idealnych outfitów

Wszystkiego dobrego!