hermenegilda69
hermenegilda69
  18 Ianuarie 2013 (pierwszy post)

Witam kobiety:)
Poszukuje "dobrych" chusteczek do demakijazu ktore skutecznie usuna podklad i tusz do rzes.
Ktore polecacie? Ktorych unikac?
Pozdro

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  25 Ianuarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: też nie używam mleczek.

a ja nie uzywam mleczek tylko dlatego, ze sa dla mnie za ciezkie. Wlasnie po mleczku mam uczucie, ze moja cera jest zapchana i obciazona.
Konto usunięte
Konto usunięte: z firmy Huggies :P

nie wycieralam nimi nawet tylka mlodego. Dra sie, sa ciezkie i szybko sie wysuszaja. Z tych dzieciecych Pampers bije je na kolana.
Z tych dzieciecych polecam:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mmaryja
mmaryja
  25 Ianuarie 2013
massacre
massacre: a ja nie uzywam mleczek tylko dlatego, ze sa dla mnie za ciezkie.

bo najczęściej są ciężkie i tłuste
cetaphil też jest taki ciężkawy na twarzy, ale dobrze na mnie działa więc jak już sobie przypomnę to go użyję
Bayje
Bayje
  25 Ianuarie 2013
massacre
massacre: nie wycieralam nimi nawet tylka mlodego.

przecież jak do tyłka się nie nadają to zawsze możesz zużyć na buty.

ja tam tylko pamietam, że u mnie najbardziej się sprawdziły Huggies ale które to dokładnie były to nie wiem.

a teraz to już jestem taka gwiazda, że nawet na noc robie makijaż :crylol:
Gejszalicious
Reputacja: -4 | BluzgometrTM: 29
Gejszalicious
  25 Ianuarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: a teraz to już jestem taka gwiazda, że nawet na noc robie makijaż

kumpelka weroniki rosati? :D
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
Bayje
Bayje
  25 Ianuarie 2013

Nie ... Missy Elliot :D

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.