Panie i Panowie. Chciałabym abyście napisali co sądzicie o ubieraniu pełnych majtek do legginsów różnego rodzaju ( bawełna, al'a skóra itp ) ?
Ja osobiście uważam, że nie wygląda to dobrze.
Nie oceniamy PUPY tej pani tylko ubiór.
lista tematów
Taka moda? strona 4 z 5
Napisałam, że wyglądają, jak bielizna.
Nie zapomnij, że każdy ma prawo do własnej opinii.
Konto usunięte: a tak przy okazji nasłałaś Swojego 'mężczyznę' żeby wystawił mi 3 czy może sama weszłaś na jego konto? hahahaha
Dziewczynko, ja nasyłać nikogo na nic nie muszę, tymbardziej korzystać z czyichkolwiek kont. JaK masz jakiś problem, to nie do mnie z nim, nie jestem psychoterapeutą do spraw bólu plastikowych lalek po otrzymaniu oceny.
adi783: Więc nie mów, że to lub tamto jest paskudztwem skoro tego nie nosiłaś i nie nosisz. I jeśli dla Ciebie Leginsy wyglądają jak bielizna to masz coś z głową.
Mam takie samo prawo do własnej opinii na temat tej części garderoby, jak i ty, więc racz wziąść to pod uwaghę i nie robić z siebie debila.
Konto usunięte: Takimi tekstami możesz sypać w przedszkolu do dzieci :)
Te oceny to mi wiszą tylko dziwny zbieg okoliczności ;D ale niech Ci będzie AVE SZATAN
Tak Ci wiszą, że aż musisz o nich wspominać? Zaiste, logiczne

Po co, skoro Ty tu jesteś...?

I próbować nie zamierzam, bo mi się ta część odzieży nie podoba. Dociera wreszcie?
idzcie sie gryzc na forum seks, moze iskry tam poleca i dojdzie do czegos wiecej.
z tematu o getrach robicie hiciora.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail