lista tematów
Wybielająca
Możecie polecić mi jaką dobrą pastę wybielającą? Teraz używam tej ze zdjęcia niżej, zła nie jest, może być, chciałam wypróbować coś innego.

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.
może któraś z dziewczyn coś dorzuci bo ja używałam tylko Blanx delikatne dziąsła i efektów nie było...ale tutaj go chwalą.
Używałam Białej Perły i pasków Blend-a-med Whitestrips. Po perle efekt był zauważalny ale dla mnie te nakładki z żelem były bardzo niewygodne. Paski dały mocniejszy efekt w krótszym czasie (7dni) i byłam zachwycona :) Tylko że teraz po wpisaniu nazwy w google można wyczytać, że ponoć je wycofali ;/// nie wiem czy to prawda
Konto usunięte: naaats: Napiszesz o nich coś więcej? może któraś z dziewczyn coś dorzuci bo ja używałam tylko Blanx delikatne dziąsła i efektów nie było...ale tutaj go chwalą. naaats: Jakich używałaś, jakie efekty i za jaką cenę? :) Używałam Białej Perły i pasków Blend-a-med Whitestrips. Po perle efekt był zauważalny ale dla mnie te nakładki z żelem były bardzo niewygodne. Paski dały mocniejszy efekt w krótszym czasie (7dni) i byłam zachwycona :) Tylko że teraz po wpisaniu nazwy w google można wyczytać, że ponoć je wycofali ;/// nie wiem czy to prawda
Kurcze :/ To jakie inne paski warto kupić skoro Whitestrips wycofali?
Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.
Konto usunięte: naaats: Kurcze :/ To jakie inne paski warto kupić skoro Whitestrips wycofali? nieesia25 i jeszcze jedna dziewczyna którą oglądam na youtube używały Crest Whitestrips (w sumie wizualnie przypominają the z blend-a-med), na te bym się zdecydowała gdybym miała okazję je kupić :)
Dziękuję, zwrócę na nie uwagę :)