PascalHens
PascalHens
  29 Iunie 2013 (pierwszy post)
https://imageshack.com/scaled/large/841/5nwt.jpg

Krótka piłka fajne/nie fajne. - Jaram się od dawna tym czerwonym modelem.

W końcu znalazłem je dostępne i zastanawiam sie czy brac.

Ale opinie mile widziane.
ZlMNA
ZlMNA
  1 Iulie 2013

kupilam swoje buty nike w outlecie za 130zł mam je 3 lub 2 lata wygladaja jak nowe :) + dbam o buty zwlaszcza biale d83dde0d

DuchPastwisk
DuchPastwisk
  1 Iulie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: dbam o buty zwlaszcza biale

Ja sobie fajne reeboki kupiłem ostatnio za 100 zł! Trzymają się pięknie, tylko nawet jak się staram nie pobrudzić to po jakimś czasie i tak są całe uje.:cenzura:.e...
mmaryja
mmaryja
  1 Iulie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Krótka piłka fajne/nie fajne.

fajne, wbrew pozorom infraredów na ulicach jest najmniej.
co do jakości - kiedyś, te 5-10 lat temu air maxy były nie do zajechania, a teraz? sezon i papa + moje zeszłoroczne jedynki są naprawdę dużo mniej wygodne niż te które kupiłam 3 lata temu(nadal się jako tako trzymają).
a o buty nie dbam prawie wcale, tyle tylko aby były czyste, ale te parę lat temu kiedy to jeszcze człowiek był młody i głupi, pił alkohol i chodził po różnych dziwnych miejscach, te buty były niesamowicie wytrzymałe, a teraz po byle spacerkach już nie są takie fajne.
ZlMNA
ZlMNA
  1 Iulie 2013
DuchPastwisk
DuchPastwisk: Ja sobie fajne reeboki kupiłem ostatnio za 100 zł! Trzymają się pięknie, tylko nawet jak się staram nie pobrudzić to po jakimś czasie i tak są całe uje..e...

no wiadomo kazde sie zabrudza ale nie rozumiem sensu kupowania bialych butow jak sa czarne po kilku zalozeniach....skoro nie dba o nie niech bybiera ciemne kolory..
milu
milu
  3 Iulie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: https://imageshack.com/scaled/large/841/5nwt.jpg Krótka piłka fajne/nie fajne. - Jaram się od dawna tym czerwonym modelem. W końcu znalazłem je dostępne i zastanawiam sie czy brac. Ale opinie mile widziane.

Ja mam takie http://instagram.com/p/WR2d4RvhdL/
I czerwony kawałek na podeszwie zdarł mi się w jednym miejscu tak perfidnie, że wypustki są białe, a biała część podeszwy czerwona, poza tym ostatni po zawodach, gdzie w nich strzelałam przód się odbarwił, przetarł, czy jak by to nazwać.. Tak czy siak próbowałam je czyścić rożnymi sposobami i nic. Lepiej weź ciemniejsze jeśli musisz. Ale teraz każdy kupuje Maxy ;]
DuchPastwisk
DuchPastwisk
  3 Iulie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: skoro nie dba o nie niech bybiera ciemne kolory.

To że nie dba to ma nie kupować? To za jego pieniądze
ZlMNA
ZlMNA
  3 Iulie 2013
DuchPastwisk
DuchPastwisk: To że nie dba to ma nie kupować? To za jego pieniądze

dla mnie to głupota , bo ja np wstydze sie chodzic w brudnych butach czy ubraniach
bny
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
bny
  6 Iulie 2013
Ostatnio edytowany: 1 Ianuarie 1970

Oryginalne to całkiem wytrzymałe są, a ten model to nieciekawy są ładniejsze eimo.

Konto usunięte
Konto usunięte: dla mnie to głupota , bo ja np wstydze sie chodzic w brudnych butach czy ubraniach

Tak na serio to jak się objawia ten wstyd, bo jestem ciekawy:D?
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.