Musi być hot, bo dział nam usycha. I jest to też moja wina, bo rzuciłam się na ten hajd, który jak dotąd nie wniósł żadnej wartości do mojego życia
MiU
Sprawa jest prosta: każdy zadaje jakieś pytanie dotyczące kosmetyków, składów, makijażu, zabiegów kosmetycznych, ubrań, dodatków, biżuterii itp, np. Podoba Wam się ta sukienka?; Używałyście tego szamponu?; Lepszy tusz X czy Y? itp.
Zresztą, nie trzeba Wam tłumaczyć
Ja zaczynam, następna osoba mi odpowiada i zadaje pytanie. Nie oznacza to jednak, że inne osoby nie mogą odpowiadać na wcześniejsze pytania :)
Q: Jaki kolor bluzki dobrałybyście do miętowej spódnicy?
Pozdrawiam, Paula
lista tematów
HOT TEMAT! strona 19 z 23
tchibo exclusive
sukienek
Z tych podstawowych - na żaden oprócz blondu obecnie :D
granat
nie oglądam, nie lubię :D
Ulubiony serial?
Żel pod prysznic :D Wolę Najki XD Ale mam z 3-4 pary Skórzany Podkład&maskara Cukrowy Phenome Chyba nie
I taki i taki Brąz Nie oglądam
House/Downtown Abbey
Diastema (przerwa między jedynkami) - hot or not ? ;d

House/Downtown Abbey
Diastema (przerwa między jedynkami) - hot or not ? ;d
game of thrones
blond. grafit, braz, kobalt, zielen...

not.
fejs!
nie, odrzuca mnie ta forma.
Konto usunięte: Jezeli do konca zycia mial(a)bys pic jeden drink (alkoholowy) to jaki bylby to drink?
tequila sunrise

jaka potrawe moglabys jesc codziennie, i by ci sie dlugo nie znudzila? :D
Bones
nie
Konto usunięte: Jezeli do konca zycia mial(a)bys pic jeden drink (alkoholowy) to jaki bylby to drink?
margarita on rocks
ryz
pytanie:
ulubiona aktorka?
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Ja offtopuję! Chciałem zapytać, dlaczego kolor miętowy oznacza to: a nie ma nic wspólnego z kolorem mięty czyli rośliny? Gryzie mnie to od kilku lat :C. Turkus to rozumiem jeszcze, łososiowy - jako tako, ale miętowy?! :C. Ten kolor powinien nazywać się raczej "orbit" a nie miętowy. Koniec offtopu
.