Musi być hot, bo dział nam usycha. I jest to też moja wina, bo rzuciłam się na ten hajd, który jak dotąd nie wniósł żadnej wartości do mojego życia
MiU
Sprawa jest prosta: każdy zadaje jakieś pytanie dotyczące kosmetyków, składów, makijażu, zabiegów kosmetycznych, ubrań, dodatków, biżuterii itp, np. Podoba Wam się ta sukienka?; Używałyście tego szamponu?; Lepszy tusz X czy Y? itp.
Zresztą, nie trzeba Wam tłumaczyć
Ja zaczynam, następna osoba mi odpowiada i zadaje pytanie. Nie oznacza to jednak, że inne osoby nie mogą odpowiadać na wcześniejsze pytania :)
Q: Jaki kolor bluzki dobrałybyście do miętowej spódnicy?
Pozdrawiam, Paula
lista tematów
HOT TEMAT! strona 21 z 23
adidasy
szczotka do włosów, klucze, chusteczki, portfel, gumy do żucia
Naturalnie mam bardzo długie i kwadratowe dlatego też takie wybieram
z kim najbardziej lubicie chodzić na zakupy?
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
aaaa, przybywam naprawić swój błąd :D
pytanie
Legginsy nie-do-tuniki (czyli do bluzki niezakrywającej tyłka)= hot or not?
Chyba kupienie i założenie imitacji lateksowych legginsów + kozaki + niebieski sweterek. Nigdy więcej :D
zależy jakie. Jeśli mam iść ćwiczyć nie muszę mieć zakrytej dupy, inaczej w legginsach raczej nie chadzam, tyle co po domu. Chyba not.
not
tak
ŻAKIET-do spodenek i fajnego topu czy sukienki?
codziennie.
raczej do przylegających spodni i eleganckiej bluzki

jak dla mnie :)
obecnie mam 2 szampony swoje (wyrosłam już z kolekcjonowania "na zapas" i kupuję na bieżąco), a w domu mam więcej, bo każdy z nas używa innego.
najlepszy? szczerze mówiąc nigdy nie zauważyłam różnicy, a używałam wielu szamponów; szampon raczej nic wielkiego z włosami nie zrobi, nie odżywi ich ani nie zregeneruje, aktualnie najbardziej lubię dove z olejkami i timotei bo ładnie pachną.
To ja mam pytanie z trochę innej beczki, ale chyba można tu tak

w jakiej sieciówce znajdę podobny top?

byłam w tally weijl i to w 2 różnych, ale w tegorocznej kolekcji chyba nie przewidzieli czegoś takiego ;)
Nie mogę używać kilku, bo wtedy moje włosy wariują. Obecnie jest to syoss color i chyba jest najlepszy.
codziennie
W top secret były niedawno, tylko jedną stronę miały "taką" :)
Dużo macie torebek? Wolicie bardziej sportowe czy wizytowe?
niestety mam słabość zarówno do torebek jak i do butów. ;d
w szafie przeważają u mnie chyba raczej 'miejskie' torebki, które nadają się na uczelnie jak i na wypad, mam też kilka kopertówek typowo wizytowych lub imprezowych ;)
bez czego nie wyobrażasz sobie wakacji?
Tak. Not. Żeby laska była nie wiem jak zgrabna, ciężko mi ogarnąć "same" legginsy...
Tu i tu - ale w opcji tylko z butami na obcasach. :) A najbardziej do wizytowych spodni w kant i prostego, klasycznego topu albo koszuli. Zazwyczaj używam szamponów do włosów suchych. Obecnie mam 3, ale używam jednego - morelowego z Garniera (ten Prowansja cośtam). Pięknie pachnie. :) Faworyta, do którego zawsze wracam, brak. Bez wolności od zobowiązań - na uczelni, w szkole, w pracy, itd. :) Czyli bez najzwyklejszego "nic nie muszę". :D
Opalenizna naturalna - samo słońce, balsam z filtrem i "smażing" - czy ta wspomagana przez solarium?

Opalenizna naturalna - samo słońce, balsam z filtrem i "smażing" - czy ta wspomagana przez solarium?