Jak ujędrnić skórę na twarzy jakieś dobre kremy ale dla młodej cery i dobra maseczka ujędrniająca?
ujędrnienie twarzy strona 3 z 12

ale ja bym kupila, bo jeszcze na Sorayi sie nie zawiodlam i wiem, ze nie bylyby to pieniadze wyrzucone w bloto :)
znalazlam opinie, niezbyt pochlebne, ale uwazam, ze glupie laski to pisaly - bo jeszcze nie wynaleziono produktu, ktory usywalby cellulitis i mocno ujedrnial

sprobuj, najlepiej jak Ty sama sobie wyrobisz zdanie :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
hahahah . tak też być może ;D ja to się cieszę ze tendencje do tycia mam tylko wwakacje ;D . bo fortunę bym wydawała na te kremiki i balsamiki :D
o nie nie nie
golfow nie lubie, nie lubie nic co przylega do szyji

a swetrow takich z reniferem tez nie nosze

bardziej cardigany
duzo! mialas niedowage przed tyciem czy nadwage po tyciu?
ja w 2008 przytylam jakies 30 kilo i wazylam kolo 100

a w 2009 zrzucilam 20

very sexy jest

no nie dowagę . za pierwszym razem w ciagu 2 miesiecy stracilam 15 kg. a za drugim 5 . ale się cieszę . bo w 1 liceum nosilam 24/34 rozmiar spodni. teraz mam 36-38.
no co Ty ? ;o jak to zrobilas ?
nie źle ....
no przed ciaza bylo tak ze schudlam i wazylam 54 kilo, w ciazy przytylam dokladnie 18.5 kilo, do 72.5 kg, a teraz waze 50.5 kg (tzn jak sie waze to jest jakos 48,5, ale to tylko dlatego, ze ostatnio sie przeziebilam na swieta i nie bylam w stanie praktycznie nic jesc przez jakis tydzien, ale teraz juz mode, wiec szybko mi wroci do tych 50sieciu kilo).
:D