Co myślicie o dziewczynach które są szczupłe maja szerokie biodra i dobrze zaznaczona talie.
Podobają wam się takie czy wolicie kogoś o zgrabniejszym tyłeczku nie odznaczającym się.
Co jest dla was bardziej sexy?
lista tematów
Sexy ;)) strona 17 z 23
Męża w klubie szukać? Ja tam za facetem na jedną noc bym się nawet nie oglądała

Prinzzz: widzialem takie ciuchy na glownym w Krakowie, masakur,watandeta
w worku pokutnym wolalbym chodzic.
W lumpie lepsze rzeczy można znaleźć.
Konto usunięte: Ja np. bardzo lubie ten film oglądać.
Uważam natomiast, że brakuje paru elementów.
Zadna z nich nie miala tipsów i na solarium nie chodziły...
Ja też, pokazuje on realia (polskie na pewno), ale masz rację, brakuje tipsów i solarium. Ja ostatnio jak byłam odwiedzić nauczycieli z gimnazjum to o mało się nie przewróciłam.. 14sto latki wymalowane, farbowane włosy

Konto usunięte: Przynajmniej dobrze, ze z tego ze mialas powodzenie nie poprzewracalo Ci sie w glowie, bo i tak moze byc.
nikt nie powiedzial, ze mi sie nie poprzewracalo

zawsze mozesz znalezc mezczyzne - kosmite :P

lece spac, egzaminy mam dzis. z matmy oddam pusta kartke, angol zdam z palcem w bucie :D
Bez chamstwa nie ma zabawy...
Teraz już nie mam czego szukać bo już mam kandydata na męża :D
Konto usunięte: Ja ostatnio jak byłam odwiedzić nauczycieli z gimnazjum to o mało się nie przewróciłam.. 14sto latki wymalowane, farbowane włosy
U mnie w gimnazjum nauczyciele mieli takie zestawy w swoich biurkach.
Waciki i mleczko do demakijażu - jakaś dziewczyna miała makijaż od razu była proszona o jego pozbycie się.
Chłopacy nie mogli używać żelu do włosów .. - tak tak Nauczycielki też miały szampon do włosów.
:D
Konto usunięte: U mnie w gimnazjum nauczyciele mieli takie zestawy w swoich biurkach.
Waciki i mleczko do demakijażu - jakaś dziewczyna miała makijaż od razu była proszona o jego pozbycie się.
Chłopacy nie mogli używać żelu do włosów .. - tak tak Nauczycielki też miały szampon do włosów.
U mnie niby też nie mogli, ale było nieco 'biednie'. Była tylko woda z kranu i mydło hehe :P to chyba kara :-) Ja dosyć wcześnie miałam ciągotę do makijażu, w ostatniej klasie gimnazjum - lubiłam wytuszować rzęsy...Ale to co ostatnio zobaczyłam - zmroziło mnie.
Ja też lece :-) :pa:
Konto usunięte: Masz rację. Autosugestia. Wyglądasz na porządną dziewczynę, z tego co przeczytałam jesteś też mądra całkiem :-)
wiesz, nie kreci mnie sypianie z kim popadnie, gdzie popadnie :P
i tak ma byc

no dobra, serio juz lece

Konto usunięte: Szczerze mówiąc to pewnie 90% z nas będzie miała taki tyłek za 40lat..
ale jeśli widzę taki u dziewczyny do 30lat to po prostu niedbałość od razu myślę o tym czy ona wogóle o siebie dba....Chyba że jest to kwestia choroby cukrzycy i innych jej podobnych to już inna sprawa.
Ty, ale to nie jest tyłek grubej kobiety...