Co myślicie o dziewczynach które są szczupłe maja szerokie biodra i dobrze zaznaczona talie.
Podobają wam się takie czy wolicie kogoś o zgrabniejszym tyłeczku nie odznaczającym się.
Co jest dla was bardziej sexy?
lista tematów
Sexy ;)) strona 15 z 23
Konto usunięte: Dziewczyna była po prostu tak brzydka że po pijaku by nawet do Niej nie podszedł. A dziewczyna wykorzystała bo chłopak był nawet przystojny ale pijany że mu się urwał film ..
Tak czy siak pewnie i tak lagodniej to przeszedl niz jak by bylo na odwrot. dziewczynie by bylo bez roznicy czy wykorzystal ja piekny czy brzydki facet, a facet sie zamartwial bo byla brzydka, gdyby byla ladna pewnie by mu nie przeszkadzalo :P
Konto usunięte: To takie nie sprawiedliwe :/ Nie mam na mysli, ze lepiej jakby laski sie puszczaly i by bylo ok, raczej jakby kolesie tez musieli sie hamowac ;]
To kwestia kultury i stereotypu - kobieta ma być cnotliwa i cnota jest jej wartością.Facet może moczyć gdzie mu się żywnie podoba.
Choć są środowiska, w których im dziewczyna więcej daje, tym niby jest fajniejsza. ale to margines i patologia.
Ja wychodzę z założenia, że niech każdy seksi się z kim i ile mu się to podoba, byle bez krzywdy dla innych i z odrobiną odpowiedzialności za swoje czyny.
Konto usunięte: Tak czy siak pewnie i tak lagodniej to przeszedl niz jak by bylo na odwrot. dziewczynie by bylo bez roznicy czy wykorzystal ja piekny czy brzydki facet, a facet sie zamartwial bo byla brzydka, gdyby byla ladna pewnie by mu nie przeszkadzalo :P
Nie dochodziłam czy to był chłopak z tego pokroju ale raczej nie bo był zszokowany że obudził się w obcym łóżku

Konto usunięte: jakos z miesiac czy dwa, ale diete miala masakryczna, ledwo co jadla, kilka razy mdlala przez to w szkole.
a no wlasnie, jesc trzeba z glowa.
Szczurzyca: Jeśli 'królowa świata' jest spaloną na solarze, farbowaną na zdechłego skunxa, ubraną jak tania dzi.ka na A4 głupią zołzą, to mają powody :D
profesji się uczą lol:
Szczurzyca: Kiepsko dobrane kolory -.-'
Z różem trzeba uważać, żeby nie wyglądać jak żywa wersja lalki barbie. Mogła chociaż różowej kurtki nie zakładać
ja sie czasem zastanawiam skad ludzie takie ubrania wynajduja...
Bez chamstwa nie ma zabawy...
Te bardziej kształtne oczywiście.
Kobieta powinna mieć szersze biodra, wąską talię, ale bez przesadyzmu.
Tyłki gabarytów Kim Kardashian nie znoszę, ale płaskodupie wcale lepsze nie jest.
Proporcjonalny, zgrabny ale wydatny tyłek, o.
no tak - jeden zarabia rękoma, inny głową, a jeszcze inny na dupie...

bazarki z chińszczyzną, a w Gdyni to stoiska pod Dworcem głównym - żadna siła mnie nie zmusi, bym cokolwiek tam kupiła... tandeta masakryczna.
Konto usunięte: Parę lat temu jak jeszcze nie miałam faceta - myślałam, że to przez to że jestem taka 'niedostępna' nie mogłam znaleźć faceta
W sumie racja- faceta na jakiś czas znajdziesz, jak szybko mu dasz. Takiego na dłużej - jeśli będziesz się szanowała.