Co myślicie o dziewczynach które są szczupłe maja szerokie biodra i dobrze zaznaczona talie.
Podobają wam się takie czy wolicie kogoś o zgrabniejszym tyłeczku nie odznaczającym się.
Co jest dla was bardziej sexy?
lista tematów
Sexy ;)) strona 12 z 23
Konto usunięte: Co do tematu białych kozaków, co powiecie o takim ubiorze na codzien? To dziewczyna ode mnie z osiedla, figura bardzo ładna, jednak za duzo tapety no i ubiór...
http://www11.speedyshare.com/files/26145265/download/73169e04e7.jpeg
http://www14.speedyshare.com/files/26145272/download/9bae2309f2.jpeg
szpeci sie laska

Konto usunięte: no lepsza opcja to sie nie roztyc, ale jak sie juz roztyje, to to najlepsza opcja :D
no albo cwiczyc :) to najlepszy wybor.
ja sie przymierzam by isc na silownie, ale tak samemu...nie widzi mi sie

to tutaj tez. z 3-4
zapasy grzewcze na zimę

ano mozna. i czesto to byla taka fuszerka...widac, ze piwnicznej roboty.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Konto usunięte: Co do tematu białych kozaków, co powiecie o takim ubiorze na codzien? To dziewczyna ode mnie z osiedla, figura bardzo ładna, jednak za duzo tapety no i ubiór...
Śmiać mi się chce, jak widzę coś takiego.
Białe kozaki powinny być nielegalne :D
Choć często tak jest, że panna jest ładna naturalnie, ale i tak nałoży 500 kg tapety na paszczę i zrobi się na gumową lalkę z sex shopu.
Miała wysokie poczucie własnej wartości

Prinz: ej to moze mamy tą samą? my na nią Shakira mówimy. krecone wlosy do polowy ramion, krucze, spalone. zjarana pomarańcz. przyjdzie w różowych rurkach w motylki cekinowe. i jeszcze do mnie w zaloty uderza
Niet, ta moja ma proste włosy i do dziś na czarno-złoto- srebrno zapierdziela

To masz powodzenie wśród plastiku

Prinz: no albo cwiczyc :) to najlepszy wybor.
ja sie przymierzam by isc na silownie, ale tak samemu...nie widzi mi sie
no ja mam ten problem, ze mi sie po prostu nie chce :D
a macie snieg?? :D

Konto usunięte: Moja siostra mi opowiadała, że straszną tapetę zawsze nosiła. Podobno twarz ma śliczną, ale tapety tyle, że szok. Jak była w szkole to podobno chłopcy wchodzili szybko do klasy i robili zdjęcie a potem uciekali :D Nie wiem po co, ale pewnie zeby sie ponabijac.
nie wyglada za ladnie, nawet bez makijazu nie bylaby jakas super ladna, ale na pewno lepsza niz z tym czyms na twarzy