Co myślicie o dziewczynach które są szczupłe maja szerokie biodra i dobrze zaznaczona talie.
Podobają wam się takie czy wolicie kogoś o zgrabniejszym tyłeczku nie odznaczającym się.
Co jest dla was bardziej sexy?
lista tematów
Sexy ;)) strona 9 z 23
Konto usunięte: Nie wiem czy napisałeś to w sensie, że te dwa są od siebie zależne, ale jak ktoś ma szerokie biodra to nie znaczy, że jest otyły :P a jeśli nie, to ok.
ooo post bez imbecyla, idioty i kretyna?
wiem co napisalem, nie doszukuj sie drugiego dna.
nie lubie szerokich bioder, moze posiadac je szczupla kobieta typu Anja Rubik i nie lubie otyłych kobiet, bo to swiadczy o zaniedbaniu.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Eeeej :-)
To co Ci nawciskałam na PW to odrębna sprawa, tutaj nie mogę dodać tych określen :D
Nie licząc chorób, np tych które się leczy sterydami. To masz racje...
ja się zgadzam

nie przesadzaj. ty akurat masz fajna figurke, w sam raz. mnie za to rozpiedalaja te dziunie ktore raz, ze maja biodra dlugie jak ulica, dodatkowo walki tluszczu i wbijaja sie w biodrowki/rurki

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Prinz: nie przesadzaj. ty akurat masz fajna figurke, w sam raz. mnie za to rozpiedalaja te dziunie ktore raz, ze maja biodra dlugie jak ulica, dodatkowo walki tluszczu i wbijaja sie w biodrowki/rurki
w sumie, jakby ubieraly np te stroje korygujace, co ''wciagaja'' ten tluszcz to jeszcze nie byloby tak zle, ale najgorsze jest to, jak ten caly tluszcz sie wylewa