Co myślicie o dziewczynach które są szczupłe maja szerokie biodra i dobrze zaznaczona talie.
Podobają wam się takie czy wolicie kogoś o zgrabniejszym tyłeczku nie odznaczającym się.
Co jest dla was bardziej sexy?
lista tematów
Sexy ;)) strona 5 z 23
Konto usunięte: przy założeniu że to są brzuchy 25 latków... od razu widać kto o siebie dba a kto nie to samo w moim przekonaniu dotyczy się tyłeczków kobiety :)
no ten drugi to dba o siebie az za bardzo, powienien byc cos pomiedzy tymi dwoma, a nie dwie ekstremy

z tym ze ja mam wiekszy tylek od ciebie :P
Konto usunięte: A znasz swoje wymiary? Jakie masz, wage i wzrost?
Ja mam 168, 53 kg, wymiary ok 90-65-92. Też mam figurę gruszki. Wiem cos o tym, jednak biust mam B75, ale nie takie 'zdechłe' tylko raczej pełne.
No jasne że znam. W biuście mam gdzieś z 89, talia 67 a bioderka 96 :) no i biusotnosz nosze 75 a. Nie mam zamiaru już chudnąć z dupy, bo nie będę niedługo w ogole musiała nosić stanika :DDDDDDDD
Nie wiem czy to zasługa wypitej z narzeczonym gorzkiej żołądkowej miodowej, czy Ty tak dziwnie piszesz? Skoro Ty masz 20 lat to jak Twoja mama moze miec 15? To był jakiś żart a ja nie zrozumiałam?

Konto usunięte: No jasne że znam. W biuście mam gdzieś z 89, talia 67 a bioderka 96 :) no i biusotnosz nosze 75 a. Nie mam zamiaru już chudnąć z dupy, bo nie będę niedługo w ogole musiała nosić stanika :DDDDDDDD
To faktycznie. A ile masz wzrostu?
Konto usunięte: nie wypinam tylka do zdjec, wiec nie mam jak pokazac
(a nawet jak wypinam to te zdjecia nie sa dostepne dla publiki )
To nie był wypięty tyłek, nie wiem jak się wypinasz, ja troche inaczej :-) To było zdjęcie zrobione jak tancze, zresztą, jest one dostępne na stronie z agencji tancerek, więc czemu mam go nie wkleic tutaj :-) kto mial widziec ten widzial :-)
Dowcip polega na tym, że cały czas mi mama to mówi, że ma lat 15. Fakt, czasem tak się zachowuje, ale raczej na 18stkę, niż na 15stkę. :> A ja się czuję na 40stkę, a więc równowaga jest zachowana.
ja nie mam... bo po co mam sobie głupotami życie zatruwać
no ja mam inne zdanie... choć nie mam takiego jak to drugie zdjęcie.... :(
Konto usunięte: no ten drugi to dba o siebie az za bardzo, powienien byc cos pomiedzy tymi dwoma, a nie dwie ekstremy
iiiii tu się zgodzę...
ale trudno było mi znaleść coś konkretnego na szybko.